Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruim en goed onderhouden 4-kamer appartement met eigen tuin? Zoek dan niet verder! Wij mogen u dit ruime, lichte en met liefde bewoonde 4-kamer appartement te koop aanbieden. Deze fijne woning is gelegen op eigen grond in de Kruidenbuurt te Diemen, direct om de hoek van onze bruisende hoofdstad. De woning heeft een woonoppervlakte van 88m2 en beschikt over 3 goede slaapkamers, een nette badkamer, separaat toilet, een separate wasruimte, een royale en lichte woonkamer met open keuken en tot slot een heerlijk ruime en zonnige tuin, welke is gelegen op het zuidwesten met achterom! Tenslotte beschikt het appartement ook nog over een berging op de begane grond. U komt toch ook een kijkje nemen?!

Ligging en omgeving:
Dit gedeelte van Diemen kenmerkt zich door de ruimte, het vele groen, de woonerven, rustige straatjes en diverse speelvoorzieningen waar veilig gespeeld kan worden. Uiteraard is de zeer centrale ligging, onder de rook van Amsterdam, een absolute pre. Zo ligt de bruisende Watergraafsmeer op enkele minuten loopafstand en bent u juist door de centrale ligging met de auto direct op de Ringweg A10, A1, A2 en A9. Ook het openbaar vervoer, denk bijvoorbeeld aan tramlijn 19 en het NS-station, is op loopafstand. Rustzoekers en hardlopers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Diemerbos. Verder zijn diverse sportaccommodaties, het zwembad, scholen en het winkelcentrum in zowel Diemen-Zuid als in Diemen Centrum in de nabije omgeving. Het winkelcentrum in het centrum van Diemen heeft een grote diversiteit aan winkels, o.a. AH XL, Action en Hema. Maar ook bij winkelcentrum Kruidenhof kunt u zeer goed terecht voor de dagelijkse boodschappen bij onder meer de vernieuwde Jumbo, de slager en de bakker. Een ideale locatie op steenworpafstand van Amsterdam!

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot het trappenhuis.

Begane grond:
Via uw eigen voordeur betreedt u de woning. De ruime hal, voorzien van intercom, geeft u toegang tot alle vertrekken. Laten we beginnen bij de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer is van goed formaat en gelegen aan de straatzijde. De vloer is afgewerkt met laminaat en door de grote raampartijen is deze kamer erg licht. De tweede slaapkamer is de kleinste van de 3, maar nog steeds van goed formaat. Ook deze slaapkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en veel lichtinval middels de aanwezige raampartijen. Deze kamer is momenteel in gebruik als kantoor, maar kan uiteraard ook perfect dienen als kinderkamer of kastenkamer. De derde en laatste slaapkamer is de master bedroom. Deze slaapkamer is van groot formaat, voorzien van dezelfde nette laminaatvloer, alsmede veel lichtinval. Ook deze kamer is gelegen aan de straatzijde en de wanden en plafonds zijn netjes afgewerkt. Vanuit de slaapkamers gaan wij door naar de badkamer. De badkamer is vanuit de hal toegankelijk. Deze is netjes betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostatische mengkraan, een vaste wastafel met meubel en mengkraan, alsmede een spiegelkast. Het toilet is separaat van de badkamer en zwevend uitgevoerd middels een wandcloset. Verder is deze voorzien van een tegelvloer en gestuukte wanden. Het fonteintje maakt het geheel af. Ook heeft u bij deze woning de beschikking over een separate wasruimte. Deze is voorzien van de CV-ketel, alsmede de wasmachine- en drogeraansluiting. Uiteraard ook ideaal te gebruiken als extra opbergruimte.

Tot slot de royale en lichte woonkamer met open keuken. Ruimte en licht zijn hier de kenmerken. De woonkamer is voorzien van moderne wand- en vloerafwerking (laminaat) en heeft veel lichtinval door de grote raampartij aan de achterzijde. Zo heeft u de hele dag een lekker rustgevend uitzicht op uw eigen tuin. Deze tuin is vanuit de woonkamer middels een deur toegankelijk. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken. Deze is in een L-vorm uitgevoerd en voorzien van een granieten aanrechtblad, een spoelbak met mengkraan, een vaatwasser, een losstaande koel-/vriescombinatie, alsmede veel onder- en bovenkastjes en diverse laden. Tot slot is de keuken voorzien van een RVS afzuigschouw (re-circulatie) en heeft u hier de mogelijkheid om een kookplaat (gas of inductie) aan te sluiten.

Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer, alsmede moderne wand- en plafondafwerking.

Tuin:
Bij dit leuke appartement mag natuurlijk geen tuin ontbreken. Deze is ruim en volledig betegeld. Door de ligging op het zuidwesten kunt u hier heerlijk genieten van de zon. Is het toch wat minder lekker weer? Door het balkon boven u is er een deel van de tuin overdekt, waardoor u zelfs in de regen nog kunt genieten van de buitenlucht. Via de aanwezig achterom heeft u toegang tot de openbare weg.

Berging:
Deze woning heeft de beschikking over een berging op de begane grond van het complex, welke is voorzien van elektra. Ideaal voor extra opslag. Maar dat is nog niet alles. Ook een separate prive berging naast de tuin is uw eigendom. Perfect voor het stallen van uw fietsen.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 397.500,- kosten koper;
- Bouwjaar 1982;
- Gelegen op eigen grond;
- Energielabel C;
- Woonoppervlakte bedraagt 88,1m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Gelegen op de begane grond met tuin en achterom;
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Intergas, gasgestookt en eigendom);
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Alle wanden en plafonds zijn voorzien van schilder- en stucwerk;
- De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer;
- De woning maakt onderdeel uit van een actieve en solvabele VvE, welke professioneel wordt beheerd door Pro VvE Beheer (alle stukken zoals jaarrekeningen, MJOP etc. zijn aanwezig);
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 128,46 per maand;
- Heerlijke, zonnige tuin, gelegen op het zuidwesten;
- Ruime berging op de begane grond van het complex. Deze is voorzien van elektra;
- Voldoende openbare parkeervoorzieningen (blauwe zone). Als bewoner kunt u een ontheffing aanvragen bij de Gemeente voor een bedrag van € 96,- voor 2 jaar;
- Verkoper zal een Ouderdoms-, Asbest- en Niet-eigen-bewoningsclausule (ivm het bouwjaar van de woning) opnemen in de koopovereenkomst;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Bent u ook nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging in dit leuke appartement! Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 304
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17
Benedenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 530 Breedte: 518 Oppervlakte: 27
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 304
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17
Benedenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 530 Breedte: 518 Oppervlakte: 27
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars