Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een leuke en zeer nette 2-onder-1-kap-woning, nog geheel naar eigen smaak in te richten? Dan is deze woning echt iets voor u. De woning is gedateerd maar zeker goed onderhouden en biedt veel mogelijkheden om er een waar woonparadijs van te maken!

De woning beschikt over een oprit met parkeerplek voor 2 auto’s op eigen terrein, een ruime woon/eetkamer met erker, gashaard en een open keuken, op de verdieping 2 ruime slaapkamers (voorheen 3, eenvoudig weer terug te veranderen deuren zijn nog in gebruik), 2 balkons en een royale badkamer. De grote zolder op de tweede verdieping is nu een open ruimte met een naastgelegen slaapkamer, een ruimte met veel mogelijkheden! Aan het huis is een houten werkplaats/hobbyruimte gebouwd die bereikbaar is vanuit de keuken.

Ligging: De woning is gelegen in de kern van Lopik. Het centrum met supermarkt, drogist, de weekmarkt op donderdag, diverse peuterspeelzalen en basisscholen is op loopafstand. Voor een wat ruimer winkelaanbod, restaurants, bioscoop en theater liggen IJsselstein en Schoonhoven op circa 10 minuten rijden. Steden als Utrecht, Gouda en Rotterdam zijn binnen maximaal 45 minuten te bereiken. Lopik is een gemeente gelegen in het “Groene Hart”. U fietst of wandelt hier direct de landelijke natuur in. De rivier de Lek met haar recreatiemogelijkheden en prachtige uiterwaarden ligt op 5 minuten fietsafstand.

Indeling: Begane grond: Via de voordeur betreedt u de entree met tegelvloer en fraaie trappartij, trapkast met meterkast, toilet met fonteintje. Linksaf ligt de woonkamer, rechtdoor komen we in de keuken (met vloerverwarming). De L-vormige woon/eetkamer (voorzien van airconditioning) heeft grote raampartijen, een gemetselde gashaard en een uitgebouwde erker. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een zit- en eethoek. Vanuit de eetkamer bereikt u de open keuken (hoekopstelling). Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat, rvs-afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en een combi-oven/magnetron. In de keuken is vloerverwarming aanwezig. Vanuit de keuken is er toegang tot de werkplaats/hobbyruimte met uitstortgootsteen en wasmachine-aansluiting.

Eerste verdieping: Via de trapopgang in de entree komt u op de overloop van de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers (ca. 20,5 en 10,6 m2), het tweede toilet en de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking. Er zijn twee balkons op deze verdieping, één bereikbaar vanaf de overloop en één vanuit de grootste slaapkamer. Handig om te weten: voorheen waren er drie slaapkamers. De toegangsdeur zit er nog, het is dus eenvoudig de derde slaapkamer terug te realiseren. De lichte badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en handdoekradiator.

Tweede verdieping: De grote zolder is te bereiken via de vaste trap vanaf de overloop. Deze ruimte biedt veel mogelijkheden zoals een extra slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer. Er zijn grote bergkasten onder de schuine kap en tevens bevindt zich hier de C.V.-Ketel (Nefit Topline, 2012). Naast de zolder bevindt zich een extra slaapkamer. Deze ruimte is ook bruikbaar als wasruimte, de aansluitingen zijn reeds aanwezig.

Schuur/hobbyruimte: Via de bestrate oprit en tuin is de schuur/hobbyruimte bereikbaar. De ruimte beschikt over een uitstortgootsteen, wasmachine-aansluiting en een krachtstroom aansluiting. Hier is plek genoeg voor alle fietsen, brommers, uw gereedschap en hobbyspullen.

Buitenruimte: De woning beschikt over een voor- zij- en achtertuin. Deze is keurig netjes onderhouden met rondom borders en diverse beplanting. De oprit biedt parkeerplek voor twee auto’s. Het houten chalet aan het einde van de oprit is handig voor de opslag van alle tuinspullen.

Bijzonderheden: - Zeer nette 2- onder-1 kapwoning; - Bouwjaar 1965; - Woning is goed onderhouden maar dient gemoderniseerd te worden; - Voorzien van 3 slaapkamers, makkelijk 4 of 5 slaapkamers te realiseren; - Begane grond is deels voorzien een betonnen vloer met vloerverwarming (keuken); - Er is airconditioning aanwezig op de begane grond; - Ruime voor- zij- en achtertuin met parkeerruimte voor 2 auto’s; - Op loopafstand van alle voorzieningen; - De aanwezige gashaard heeft een open verbranding. In een ruimte waar een open gashaard en een afzuig/ ventilatie installatie zijn kan het zo zijn dat er een onderdruk ontstaat in de ruimte. Hierdoor kunnen gassen in de woonruimte komen. Een dergelijke haard mag in Nederland, conform het bouwbesluit, niet zonder meer meer geplaatst worden. In een huis voorzien van mechanische ventilatie of een open keuken is een gesloten toestel aan te bevelen. - Woning is voorzien van energielabel D; - Op deze woning is de niet-bewoningsclausule van toepassing; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 547

Overige

Perceel oppervlakte 242
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 547

Overige

Perceel oppervlakte 242
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij