Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Modern wonen met comfort en gemak aan de Rietgans 17 te Mijdrecht

Ontdek hoe leuk je kunt wonen aan de rand van Mijdrecht met dit prachtige hoek appartement aan de Rietgans 17. Met een woonoppervlak van 48 m², voorzien van een slaapkamer, een ruim, inpandig balkon en een parkeergarage, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor een comfortabele leefstijl. Vergeet vooral de lift niet, uiteraard voor de sportieveling is er een ruim trappenhuis.

Bij binnenkomst in het complex valt direct de moderne architectuur op. De aanwezigheid van een afgesloten parkeergarage onder het gebouw – inclusief eigen parkeerplaats – verzekert de nieuwe bewoner van extra gemak. En als eigenaar van deze hoekwoning geniet je niet alleen van extra privacy, maar ook van een overvloed aan natuurlijk licht door de extra zijramen, wat de woonruimte een open en uitnodigend gevoel geeft.

De indeling van het appartement is zorgvuldig doordacht. Bereikbaar via de lift of de trap, leidt de entree je naar een gastvrije hal. Direct bij binnenkomst aan de linkerkant de ruime badkamer met wc, wastafelmeubel en de douche, terwijl de gang toegang verschaft naar de slaapkamer en het hart van het huis: een ruime, rechthoekige woonkamer met een open keuken. Deze is uitgerust met alle benodigde apparatuur die je in een moderne keuken verwacht en wordt verrijkt door een losse eetbar met vier fijne krukken waardoor er ook uitzicht is door het zijraam – perfect voor zowel snelle ontbijtjes als gezellige diners. Ook om te werken een fijne plek. De zithoek grenst aan het balkon, waardoor de leef oppervlakte met mooi weer 7 m2 wordt verruimd..

De slaapkamer, strategisch gelegen mid-woning, heeft meer dan genoeg kastruimte en nog steeds voldoende loopruimte om het bed. Ook weer heerlijk grote ramen. Alle ramen zijn kantel-kiep kunststof ramen met HR++ glas.
Hoge, mooie deuren versterken het gevoel van luxe en ruimtelijkheid door het gehele appartement. Goed onderhouden en daardoor direct te betrekken. Natuurlijk is een persoonlijk voorkeur voor behang of verfkleur altijd naar eigen wens in te vullen.

Het appartement biedt niet alleen een aantrekkelijke woonruimte, maar ook praktische voorzieningen zoals een eigen berging en afgesloten garage,

Laat deze kans niet liggen om op een van Mijdrechts hotspots te wonen. Of je nu geniet van het licht en ruimte binnenshuis, of de levendigheid van Mijdrecht verkent, Rietgans 17 biedt het beste van twee werelden.


Dit schitterende appartement met vrij uitzicht is gebouwd in 2007 en gelegen aan de Rietgans in Mijdrecht. Je komt te wonen in de rustige en kindvriendelijke buurt Twistvlied-Wickelhof. Het appartement ligt zeer gunstig ten opzichte van sportvoorzieningen. Zo vind je de voetbalclub, hockeyclub, korfbalvereniging en tennisvereniging op steenworp afstand.

Het centrum van Mijdrecht bevindt zich op loopafstand. In dit centrum zijn meer dan 100 ondernemers gevestigd, variërend van zelfstandig gerunde boetieks tot aan de bekende winkelketens. In het hart van Mijdrecht diverse gezellige restaurants en terrassen te vinden.

Met fiets én auto zijn het voortgezet onderwijs goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde supermarkt, kinderopvang, basisschool en bushalte zijn ook op loopafstand gelegen. Vanaf het appartement zijn uitvalswegen goed bereikbaar.
Zeer centraal gelegen: naar de A’damse Zuidas -22 Autominuten, naar Schiphol in maar 18min, Stadshart Amstelveen in 24 min en het centrum van Amsterdam & Utrecht beiden in een half uurtje

Natuurliefhebbers zullen in de nabijheid van prachtige natuurgebieden waarderen, waar van genoten kan worden van wandelingen, fietstochten of gewoon een moment van rust aan het water. De Vinkeveense Plassen en de rivier de Amstel zijn beiden dichtbij en perfect voor recreatieve activiteiten of te genieten van de natuur.

Bijzonderheden:
-Energielabel A
-aparte berging op bgg
-inclusief parkeerplaats in afgesloten garage
-parkeerterrein voor de deur
-inpandig balkon
-kunststof kantel-kiep ramen met HR++ glas
-glasvezel kabel al aangelegd in gebouw
-rookgaskanaal vernieuwd eind 2023
-fietsenberging
-gezonde VvE met jaarlijkse vergadering en reservefonds
-VvE maandelijkse kosten€ 141,50
-dichtbij leuke centrum
- OPEN HUIS 6 APRIL VAN 12.00 TOT 14.00 UUR

Kom gauw kijken en laat dit heerlijke appartement niet aan uw neus voorbij gaan. Lengers Housing laat u met veel plezier de woning zien. Neem contact met ons op via FUNDA, de mail of telefoon en wij plannen, waar mogelijk, een tijdstip op een moment waarop het ook u goed uitkomt.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een VBO Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de VBO zijn van toepassing


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 197.66
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 63
Rookkanaal Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27.14
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2007
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Show with reservation -1
Mechanische ventilatie Ja
Cert bouwkundige keuring Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 197.66
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 63
Rookkanaal Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27.14
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2007
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Show with reservation -1
Mechanische ventilatie Ja
Cert bouwkundige keuring Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Lengers Housing

De nieuwste koopwoningen in Mijdrecht