Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een prachtige, unieke woning op een fantastische locatie! Dit is met recht een droomplek om te wonen! Alles klopt bij deze vrijstaande woning, een mooi aangelegde voortuin met oprit voor meerdere auto's omheind door een sierhek én een fantastische achtertuin die je het parkgevoel geeft. Daarnaast heeft de woning een perceelgrootte van 704m2, 15 zonnepanelen, een inpandige garage met vliering, 2 badkamers en 6 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer en een badkamer op de begane grond!

Deze prachtige woning staat in het gezellige Achterveld. Op korte afstand tref je diverse winkels, basisscholen en er zijn verschillende sportverenigingen. De natuur in en rond het dorp nodigt uit tot een heerlijke wandeling langs smalle paden en ruisende beekjes of een prachtige fietstocht in de groene omgeving van de 'Gelderse Vallei'.

De indeling is als volgt: Begane grond: Overdekte entree, ruime hal met meterkast en toiletruimte. De royale woonkamer is een lichte ruimte met een open haard en doorloop naar de serre. De serre is voorzien van openslaande tuindeuren en is een fijne plek om een zitje te creëren en heerlijk weg te dromen bij het uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin. Vanuit de serre heb je toegang naar de inpandige garage en de werkkamer. De werk/hobbykamer heeft ook openslaande tuindeuren, dus met mooi weer kan je heerlijk de tuindeuren open zetten en de frisse wind door je huis laten gaan. De luxe, moderne Miele woonkeuken heeft diverse inbouwapparatuur waaronder een Quooker, vaatwasser, combi-magnetron, oven, koelkast en een inductie kookplaat met een afzuigkap. Vanuit de keuken heb je toegang naar de ruime slaapkamer met toegang naar de luxe badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, wastafel met 2 kranen, designradiator en een 2e toilet.

1e verdieping: Deze verdieping telt maar liefst 5 slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar het balkon (west). De 2e luxe badkamer heeft een wastafel met meubel, ligbad, inloopdouche en een toilet. Tevens is er nog een aparte, zeer royale bergruimte, ideaal voor bijvoorbeeld de kerst- en/of de vakantiespullen.

De achtertuin is echt geweldig! Prachtig aangelegd met een groot terras (deels overkapt), gazon, borders met diverse beplanting en een mooie vijver. De tuin ligt tegen een parkje aan waardoor het een rustige ligging heeft en veel privacy biedt. Er staat een houten tuinhuis met dubbele openslaande deuren en 2 veranda's. Je kan dus op diverse plekken gezellige zitjes creëren zodat je deze mooie tuin van alle kanten kan bewonderen. Een sfeervolle tuin waar je heerlijk tot rust kan komen en kan genieten van al het groen om je heen.

De garage is zowel van binnen als van buiten toegankelijk en is voorzien van een ruime vliering, cv-ketel (Nefit/2023), geïsoleerde deur en was- droogmachine aansluiting. De zijkant van de garage is deels overkapt waardoor er extra bergruimte is ontstaan voor bijvoorbeeld je fietsen en tuinspullen.

Sterke punten van deze woning: * Deze woning wordt aangeboden met ERA garantie. * Vrijstaande woning met inpandige garage, 6 slaapkamers, werk/hobbykamer en 2 badkamers. * Modern ingericht en keurig onderhouden. * Gestuukte wanden, hoge plinten, paneeldeuren, duurzame pvc-vloer, etc. * Luxe ingerichte keuken en badkamers. * Schitterende onderhoudsarme voor- en achtertuin met verschillende terrassen, een tuinhuis, een overdekt terras en 2 veranda's en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. * Perceel grootte 704m². Woonoppervlakte ca. 200m². * Het buitenschilderwerk is in 2023 nog uitgevoerd. * Centrale ligging nabij alle faciliteiten. * Levensloop bestendige woning met bad- en slaapkamer op de begane grond. * Deze woning is instap-klaar en kan je dus zo betrekken!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 199
Inhoud woonhuis 798

Overige

Perceel oppervlakte 704

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 199
Inhoud woonhuis 798

Overige

Perceel oppervlakte 704

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars