Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek uw droomhuis in deze FANTASTISCHE TUSSENWONING, gelegen in een rustige woonwijk. Geniet van de ruimte en het licht in de woonkamer met open keuken, perfect voor gezellige momenten met familie en vrienden. Met maar liefst vier slaapkamers is er voldoende ruimte voor iedereen in het gezin, en de badkamer biedt ontspanning na een lange (werk)dag. Stap naar buiten en laat u verrassen door de prachtige achtertuin, gelegen op het noordwesten en de voortuin, op het zuidoosten gelegen, biedt een warm welkom bij thuiskomst en nodigt uit tot ontspannen momenten in de ochtendzon. Dit is de perfecte plek om thuis te komen en te genieten van het leven.

Ligging: Of u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Loenen aan de Vecht heeft voor elk wat wils. Maak een ontspannen boottocht over de glinsterende wateren van de Vecht en bewonder de majestueuze buitenhuizen en landgoederen die langs de oevers prijken. Verken de weelderige natuurrijke omgeving per fiets of te voet en laat u verrassen door de verborgen schatten die u onderweg tegenkomt. Na een dag vol ontdekkingen kunt u neerstrijken op een van de gezellige terrasjes nabij rivier De Vecht en genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes.

Bereikbaarheid: Westerklip is ideaal gelegen in het charmante dorpje Loenen aan de Vecht, op korte afstand van steden als Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Loenen aan de Vecht ligt op circa 20 autominuten van Amsterdam en 30 minuten van Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: De voortuin, gelegen op het zuidoosten, verwelkomt u met warme ochtendstralen en biedt een charmante entree naar uw thuis.

Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer en een vaste trapopgang naar de 1e verdieping. De hal is voorzien van een (verhoogd) toilet met fonteintje en de meterkast.

Woonkamer: Stap binnen in de lichte woonkamer met een prachtige open keuken. De natuurstenen vloer straalt niet alleen klasse uit, maar biedt ook het genot van vloerverwarming, waardoor elke stap een warm welkom is. Laat de buitenwereld binnen via de openslaande deuren naar de achtertuin, waardoor u moeiteloos binnen en buiten kunt verbinden.

Keuken: Ontdek het plezier van koken en entertainen in deze gerenoveerde (2019) open keuken. Of het nu gaat om een snelle maaltijd na een drukke dag of een uitgebreid dinerfeest, hier heeft u alles binnen handbereik. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; Een koelkast, een vriezer, een 4-pits kookplaat met afzuigkap, een combi-oven en een dubbele spoelbak met kraan. Tevens biedt deze keuken veel bergruimte waardoor de keuken opgeruimd en overzichtelijk blijft.

Tuin: Geniet van de weelderige groene omgeving en laat de zorgen van de wereld achter terwijl u ontspant in uw eigen stukje paradijs. De ligging op het noordwesten zorgt ervoor dat u de hele dag kunt genieten van de zon, terwijl u 's avonds kunt genieten van prachtige zonsondergangen. Met een handige achterom heeft u directe toegang tot de tuin, waardoor het eenvoudig is om fietsen of tuinmeubilair binnen te brengen.

Berging: De handige berging, gelegen in de achtertuin, is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen of andere benodigdheden.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze lichte slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een dubbele raampartij met jaloezieën. Slaapkamer 2: De (master)slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en eveneens voorzien van een dubbele raampartij met jaloezieën. Door het overvloedig natuurlijk licht dat naar binnen valt word deze slaapkamer een ruimtelijk en licht. Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde en voorzien van een groot raampartij met jaloezie en op dit moment in gebruik als werkruimte.

Badkamer: Ervaar het gemak van de inloopdouche, een toevoeging die zowel ruimtebesparend als elegant is. Geniet van de luxe van een dubbele wastafel, waardoor er voldoende ruimte is voor u en uw partner om tegelijkertijd klaar te staan voor de dag. De handdoekradiator voegt niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar biedt ook een handige oplossing voor het drogen en verwarmen van uw handdoeken. Laat u verrassen door de overvloed aan natuurlijk licht dat binnenvalt door het grote raampartij, waardoor de ruimte een gevoel van licht- en openheid krijgt.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 4e slaapkamer en is voorzien van de cv-ketel (Nefit) en de wasmachine- en drogeraansluiting. Tevens biedt de overloop extra bergruimte achter de knieschotten.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Deze ruime slaapkamer is voorzien van een Velux dakraam en biedt eveneens extra bergruimte achter de schotten. Of u nu een extra logeerkamer, rustige werkplek of een creatieve studio wilt creëren, het kan hier allemaal.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Riante tussenwoning aan in een rustige woonwijk. - De woonkamer met open keuken zijn voorzien van vloerverwarming. - De keuken is gerenoveerd in 2019. - De woning is voorzien van 4 slaapkamers. - De woning is voorzien van dubbele beglazing. (m.u.v. het dakraampje op de 2e verdieping) - Schilderwerk binnen is gedaan in oktober 2023. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Nefit, 2015). - Energielabel: B. - Elektra: 4 groepen en aardlek is aanwezig. Verkoper vertelt: Na ruim 30 jaar hier gewoond te hebben is het tijd voor onze volgende stap. We hebben hier altijd genoten van de rust en het heerlijke dorpse leven. We hopen dat de volgende bewoners het net zo gaan ervaren. Veel geluk gewenst.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 168

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 168

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen