Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DOOR DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN!!

Rustig wonen op een bijzondere, maar toch centrale locatie! Dat betreft deze 2-onder-1 kap woning met een eigen achterom.

De woning maakt onderdeel uit van de zogenaamde "arbeidershuisjes" van de oorspronkelijke dakpannenfabriek en is gelegen in een rustig straatje. Voor uw dagelijkse boodschappen ligt het winkelcentrum Tournoysveld op steenworp afstand en de voorzieningen op het gebied van scholen, speeltuintjes, het station en de binnenstad van Woerden zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Wij geven alvast een indruk van de indeling: Begane grond: ruime hal met meterkast, trap naar de verdieping met daaronder een provisiekast en toiletruimte. De gezellige woonkamer heeft een erkervensterbank aan de voorzijde, een elektrische haard en een mooie rustiek eiken gelakte parketvloer. De keuken bevindt zich in een aparte ruimte aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een recht keukenblok met een ingebouwde koel-/vriescombinatie, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en klein model vaatwasser alsmede diverse kastjes. In de keuken is er een deur naar de tuin en een deur naar de badkamer. De badkamer is voorzien van en wastafelmeubel, douche en toilet.

Op de 1e verdieping is een ruime overloop met een grote schuifkasten kastenwand en een luik naar de bergzolder. Er zijn 2 kamers aan de voorzijde en er is een kamer aan de achterzijde. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een kleine dakkapel aanwezig.

De woning heeft een heerlijke tuin op het zuiden gesitueerd en biedt veel privacy maar ook uitzicht. De aangebouwde stenen berging in de tuin is ruim en is ook voorzien van elektra en water. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger en de opstelplaats voor de cv-ketel.

Bijzonderheden: - gelegen nabij de Oude Rijn; - de woning is altijd keurig bijgehouden.

Kenmerken: Bouwjaar : 1850 Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 81 m² Perceelsoppervlakte: 114 m² eigen grond Energielabel: F (geldig tot 22-3-2034)

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 285

Overige

Perceel oppervlakte 114

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 285

Overige

Perceel oppervlakte 114

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven