Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in de zeer geliefde woonwijk Paauwenburg te Vlissingen ligt dit mooie maisionette/appartement (energielabel C) met maar liefst drie woonlagen op de derde, vierde en vijfde etage van een kleinschalig wooncomplex. Met inpandig balkon en berging.
De ligging van de Johan Melchior Kemperstraat 62 is zeer aantrekkelijk, zo ligt het op loopafstand van meerdere voorzieningen zoals supermarkten, een bakkerij, drogisterij, scholen, kinderopvang en openbaar vervoer. Op fietsafstand van het centrum, de Boulevard en de duinen van Vlissingen. Voor het gebouw vindt u voldoende gratis vergunningsvrije parkeergelegenheid.
Indeling
Begane grond:
Centrale entree, beveiligd middels een intercom. Vanuit de entree vindt u hier de postvakken. De hal geeft toegang tot de afgesloten privé inpandige (fiets) bergingen. Ook is er een algemene grote berging voor het plaatsen van een brommer/scooter. Vanuit de hal loopt u naar het inpandige trappenhuis welke u naar de galerij op de derde etage brengt.
Derde etage:
Vanuit de galerij op de derde etage bereikt u de toegangsdeur naar het appartement zelf. Eenmaal binnen treft u een ruime en lichte gang. Hierin vindt u de meterkast, een apart toilet, de ruime trappenkast, het inpandige balkon met vrij uitzicht over Vlissingen. En de ruime sfeervolle doorzon woonkamer met de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De keuken is geplaatst in hoekopstelling. Welke zich aan de achterzijde van de woning bevindt, en is voorzien van de gebruikelijke inbouwapparatuur. Zo vindt u er een ruime koelkast, vriezer, vaatwasser en een combimagnetron. Vanuit de keuken is er een prachtig uitzicht over het buitengebied en de duinen rondom Vlissingen.
Vierde etage:
Op deze verdieping vindt u twee ruime slaapkamers, een ruime badkamer, en een aparte ruimte voor witgoed/CV opstelling.
De ruime badkamer is voorzien van een tweede toilet, wastafel, en douchecabine. In deze ruimte zijn daarnaast al voorbereidingen aanwezig voor het plaatsen van een ligbad.
Vijfde etage:
Via een vaste ruimtebesparende trap bereikt u de zolderverdieping. Hier is momenteel een overloop en veel bergruimte. Deze ruimte kan naar wens ingericht worden om bijvoorbeeld een derde slaapkamer, een thuiswerkplek of een sportruimte te realiseren. Recent is hier een ruim nieuw HR++ dakvenster geplaatst welke veel lichtinval geeft.
De woning is bijna volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De vloeren zijn nagenoeg allemaal afgewerkt met laminaatvloeren. De woning is voorzien van een Intergas cv-ketel uit 2014.
De bijdrage aan de VvE is € 145,97 per maand.
Nieuwsgierig geworden? Wij laten u graag dit mooie appartement zien.
Oplevering is mogelijk vanaf 1 juli 2024.
De bezichtigingen vinden plaats vanaf dinsdag 21 mei 2024.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette, Standaard
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette, Standaard
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl