Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze recent gerenoveerde dubbele bovenwoning waar de charme van de jaren ’30 samensmelt met hedendaags gemak.
Alleen dat is al reden genoeg om een bezichtiging in te plannen bij deze leuke woning. Met twee woonlagen bestaande uit vier kamers, een badkamer, een grote keuken en een fijn balkon is er genoeg ruimte om te genieten van comfortabel wonen. En dan is hij ook nog eens gelegen op een toplocatie. Namelijk rustig en toch dicht bij het stadsgedruis! Zo zijn alle benodigde voorzieningen van het centrum van Vlaardingen binnen handbereik en het metrostation zelfs op 500 meter afstand! Ook de snelwegen A20 en A4 zijn gemakkelijk te bereiken. In de straat is vrije parkeermogelijkheid. Kortom een plek om je thuis te voelen en optimaal te genieten!

Indeling:

Begane grond:
Via een nieuwe perfect isolerende voordeur is de woning te betreden. De entreehal is voorzien van de meterkast, de garderobe en de vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Bij het bereiken van de eerste verdieping is er, vanaf de overloop, toegang tot de keuken en de twee grote kamers. In beide ruimtes zijn er prachtige houten balken tegen het plafond waardoor er een heel sfeervol en karakteristiek gevoel is gecreëerd. Wilt u een nog grotere kamer? Dat kan, want de muur die enige tijd geleden tussen deze kamers is geplaatst, is ook weer gemakkelijk te verwijderen waardoor er een grote leefruimte ontstaat. Vanuit de kamer aan de achterzijde van de woning is, door middel van de nieuwe openslaande kunststof deuren, het balkon te betreden. Dat is pas heerlijk wakker worden. Het balkon is ook te bereiken vanuit de keuken. De keuken is een royale ruimte met alle benodigde kastruimte en keukenapparatuur. Het 6-pits gasfornuis met de oven is een droom voor iedereen die van koken houdt! Verder beschikt de keuken over een close-in boiler (2023), een vaatwasmachine (2023), een losse magnetron en een koel-vriescombinatie met ijsmaker. In de keuken bevindt zich tevens een grote vaste kast waardoor u gemakkelijk spullen hier kunt opbergen. De overloop van deze verdieping is bovendien voorzien van een aparte toiletruimte. Op deze hele verdieping zijn nieuwe kunststof kozijnen en balkondeuren met HR++ glas geplaatst!

Tweede verdieping:
De tweede verdieping beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en een vliering. De vliering loopt over de gehele overloop en is te bereiken door middel van een vlizotrap. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is voorzien van een grote vaste kast, kunststof kozijnen en een plafondventilator. De andere slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De badkamer bevindt zich naast deze slaapkamer. Deze badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchebad, een wastafel en de wasmachineaansluiting.

Exterieur:
Het balkon is gelegen op de eerste verdieping, aan de achterzijde van de woning. Door de ligging bijna recht op het zuiden kunt u fijn in de zon plaatsnemen.

Ligging:
De woning is centraal gelegen nabij het centrum van Vlaardingen. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten, restaurants en een bioscoop. Het openbaar vervoer is tevens zeer gemakkelijk te bereiken. Vanaf het metrostation Vlaardingen Centrum bereikt u binnen 17 minuten het station Rotterdam Beurs en bent u in 19 minuten op het strand van Hoek van Holland! In de straat is vrije parkeergelegenheid. Diverse uitvalswegen (A4, A20) zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1935
- Gelegen op eigen grond
- Dubbele beglazing waarvan bijna volledig HR++ glas in kunststof kozijnen (kunststof feb 2024)
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, eigendom 2023
- Boiler, 2023
- Actieve VvE met onderburen, bijdrage €60 p/m
- Parkeren voor de deur
- Oplevering in overleg

Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 352
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Appartement
Energielabel F
In overleg Ja
BouwjaarCV 2023
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 352
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Appartement
Energielabel F
In overleg Ja
BouwjaarCV 2023
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars