Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige Recreatiewoning op EuroParcs Zuiderzee in Biddinghuizen

**Moderne en Ruime Woning met 3 Slaapkamers**

Deze prachtige recreatiewoning op EuroParcs Zuiderzee biedt het beste van twee werelden: een modern interieur en drie comfortabele slaapkamers voor uw gemak. Met een ruime living is er voldoende plek om te ontspannen en te genieten met uw dierbaren.

**Perfect voor Verhuur en Eigen Gebruik**

Met de mogelijkheid om deze woning te verhuren, biedt het de ideale investeringskans om aantrekkelijke rendementen te behalen. Of u nu kiest voor verhuur of eigen gebruik, deze woning op EuroParcs Zuiderzee is een slimme keuze.

**Gezellige Woonkamer met Natuurlijk Licht**

De woonkamer straalt gezelligheid uit en is ideaal om samen te zijn met familie en vrienden. Dankzij de grote raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen en kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

**Compleet Uitgeruste Keuken**

De moderne keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een koelkast, vaatwasser, magnetron en voldoende bergruimte. Met een kookplaat en afzuigkap is koken een waar genot in deze woning.

**Comfortabele Slaapkamers voor Rustige Nachten**

Elke slaapkamer biedt ruimte voor opslag en is uitgerust met comfortabele bedden. De ouderslaapkamer heeft een royaal tweepersoonsbed, terwijl de andere twee slaapkamers elk twee eenpersoonsbedden bevatten.

**Luxe Badkamer en Toilet**

De badkamer is compleet met een ruime douchecabine en een wastafel met opbergruimte. Daarnaast beschikt de woning over een apart toilet voor extra comfort.

**Sfeervolle Tuin met Ruime Kavel**

Ontspan buiten in de sfeervol aangelegde tuin met een ruime kavel en geniet van de prachtige natuurlijke omgeving rondom deze recreatiewoning.

**Ideaal voor Recreanten en Investeerders**

Deze woning op EuroParcs Zuiderzee is perfect voor recreanten die willen genieten van een ontspannen vakantie en investeerders die streven naar aantrekkelijke rendementen.

Mis deze unieke kans niet en ontdek zelf de luxe en comfort van deze recreatiewoning op EuroParcs Zuiderzee in Biddinghuizen.

Locatie

De recreatiewoning is gelegen op het jonge vakantiepark Europarcs Zuiderzee Resort, direct aan het strand van het Veluwemeer. Voor jong en oud, watersporters, fietsers, wandelaars en/of actieve bezoekers is dit het ideale vakantiepark om de uitgestrekte Veluwse bossen, de pittoreske Hanzesteden, Flevolandse polders en natuurlijk Walibi Holland te ontdekken! Het park biedt veel voorzieningen zoals een supermarkt, meerdere etablissementen, een eigen jachthaven, zandstrand, binnenzwembad, sauna, indoor speeltuin, sportveld, biljart, minigolf en skelterverhuur.

Pal aan het kabbelende water van het Veluwemeer, ingesloten door de groene vlaktes van Flevoland, ligt vakantiepark EuroParcs Zuiderzee. Voor de watersporters, adrenalinejunks, jong en oud is dit het ideale vakantiepark om de uitgestrekte Veluwse bossen, de pittoreske Hanzesteden, Flevolandse polders en natuurlijk Walibi Holland te ontdekken!

Water en achtbanen
De watersporters onder ons zullen helemaal in hun element zijn op EuroParcs Zuiderzee. Of je nu een bootje huurt, een verfrissende duik neemt, de zeilen hijst of gaat surfen, het kan allemaal met de eigen jachthaven van het vakantiepark. Voor een lekker hapje en drankje aan het water kun je terecht bij Beachclub Zuiderzee. Op slechts vier minuten rijden met de auto sta je in Walibi Holland in Biddinghuizen, waar je de hele dag spectaculaire achtbaanritten kunt maken in de Untamed en de Goliath.

Uitgestrekte polders en Hanzesteden
Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de omgeving van EuroParcs Zuiderzee. De provincie Flevoland heeft vele fiets- en wandelroutes dwars door de polders en bossen te bieden. Ontdek ook de bijzondere Hanzesteden aan het Veluwemeer, die bekendstaan om een rijke geschiedenis die vandaag de dag nog merkbaar zijn op het gebied van ambacht, welvaart en culinaire genieten. Kampen en Elburg bijvoorbeeld, waar je even terug in de tijd gaat als je door de historische centra loopt. Aan de overkant van het meer ligt Nunspeet, een kunstenaarsdorp middenin de uitgestrekte Veluwse bossen en heidevelden. Flaneer over de boulevard en breng een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk, waar de kids zich kostelijk zullen vermaken! Bij warm weer kun je heerlijk relaxen aan de stranden Horst en Nulde, of natuurlijk gewoon op het eigen zandstrand van EuroParcs Zuiderzee. Voor wie gek is op moderne architectuur, zijn een bezoek aan de Flevolandse steden Almere en Lelystad een aanrader! In Lelystad vind je ook Batavia Stad Fashion Outlet, waar je voordelig kunt shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee.

Heeft u intresse dan kunt u ons bereiken op
Tel: 055-2032257 tot 22:30
Whatsapp 06-38077188 (dit nr is alleen voor whatsapp)
Mail: [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 325
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 325
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom