Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Schitterende 6-Persoons Recreatiewoning aan het Water op EuroParcs Limburg**

Stap binnen in deze prachtige ruime 6-persoons recreatiewoning gelegen op het charmante EuroParcs Limburg in Susteren. Met een indrukwekkend woonoppervlak van 90 m2 en een perceeloppervlakte van 470,00 m2 biedt deze woning een heerlijke ruimte om te ontspannen en te genieten van de rust en de natuur om je heen.

**Ruime Kavel met Berging en Overdekt Buitenterras**

Stel je voor: een zeer ruime kavel met een handige berging en een gezellig buitenterras waar je kunt genieten van je ochtendkoffie of een ontspannen avond met vrienden en familie. De perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de frisse buitenlucht.

**Zeer Ruime Woonkamer met Grote L-Keuken**

De woonkamer is een oase van licht en ruimte, ideaal om samen te komen en te ontspannen na een lange dag. De grote L-keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur die je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Schuif gezellig aan tafel aan de 6-persoons eettafel en geniet van elkaars gezelschap.

**Comfortabele Slaapkamers met Opbergmogelijkheden**

In deze woning is ruimte voor 6 bedden, perfect voor gasten of een groot gezin. De slaapkamers bieden voldoende opbergmogelijkheden zodat je de ruimte netjes en opgeruimd kunt houden.

**Moderne Badkamer en Apart Toilet**

De badkamer is uitgerust met een douchecabine, toilet, wastafel en zelfs een elektrisch droogrek voor het ultieme gemak. Daarnaast is er nog een apart toilet met wastafel, waardoor je nooit meer hoeft te wachten als de badkamer bezet is.

**Ideaal voor Recreanten en Investeerders**

Internet en TV
Hier is een CAI-aansluiting om TV zenders te ontvangen en tevens een modem voor internet en wifi.

Parkeer gelegenheid:
Voldoende parkeerplaatsen.

Deze vakantiewoning is uitermate geschikt voor 6 personen + 1 baby onder de 2 jaar. Dit komt doordat er voldoende ruimte is om het kinderbed in een losse ruimte te plaatsen.

Faciliteiten:
-Binnenzwembad
-Welness Center
-Snackbar
-Restaurant
-Indoor Speelparadijs
-Multifunctioneel Sportveld
-Strandbad
-Animatie
-E-chopper verhuur
-Fietsverhuur
-Mini Golf
-Sup verhuur

Over vakantiepark EuroParcs Limburg
Wie, wat, waar, wanneer

Op het smalste stukje van Nederland, in de ‘groene taille van Limburg’, ligt EuroParcs Limburg. De directe ligging aan de natuurvijver maakt dat je er tijdens de zonnige dagen heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast ben je binnen 10 minuten vanaf het vakantiepark in zowel Duitsland als in België. Rondom het vakantiepark wacht het groene natuurgebied van het IJzerenbos, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Nederland op z’n smalst
EuroParcs Limburg ligt op het smalste stukje van Nederland. Aan de ene kant grenst het aan Duitsland en aan de andere kant van de Maas begint België. Vanaf het park sta je zo in het Belgische Maasmechelen of in de Duitse stad Aken. Maar ook op het park voel je iets van een buitenlandse sfeer. Zo zijn een aantal huizen gebouwd met een knipoog naar de Limburgse vakwerkhuizen en kun je in de eettentjes terecht voor Vlaamse friet én Limburgse vlaai. Een van de trekpleisters op het park is toch wel de recreatievijver. Hier op EuroParcs Limburg hoef je je dus geen moment te vervelen!

IJzerenbos en historisch Susteren
Dat Limburg een prachtige natuur heeft, is geen verrassing. Rond EuroParcs Limburg en het hitorische stadje Susteren word je omringd door idyllische plekjes., met als aangename verrassing het IJzerenbos. Hier wisselen loofbos, grasland en akkers elkaar af. Een bijzondere inwoner van het bos is de boomkikker. Slenter in Susteren langs de oude witte huisjes, plof neer op het pleintje aan de Markstraat en neem een kijkje bij de indrukwekkende Sint-Amelbergabasiliek, waar de Middeleeuwse Koning Swentibold begraven ligt.

Of je nu op zoek bent naar een gezellig vakantiehuisje voor de hele familie of een slimme investering in de recreatiesector, deze woning op EuroParcs Limburg biedt alle mogelijkheden.

Mis deze kans niet om te genieten van luxe, comfort en een prachtige omgeving. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze prachtige recreatiewoning aan het water!

Kijk op onze site voor een volledige fotoreportage.

Heeft u intresse dan kunt u ons bereiken op
Tel: 055-2032257 tot 22:30
Whatsapp 06-38077188 (dit nr is alleen voor whatsapp)
Mail: [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 470
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 270
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 470
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom