Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe 4-PERSOONS Chalet aan het Water met Top Faciliteiten op EuroParcs De IJssel Eilanden

Ben je op zoek naar een plek waar natuur en comfort hand in hand gaan? Dan is dit 4-persoons chalet aan het water op EuroParcs De IJssel Eilanden de perfecte keuze voor jou! Gelegen in een prachtige omgeving, biedt dit chalet een ideale mix van rust en recreatie.

Woonkamer: Ontspan en geniet in de gezellige woonkamer, compleet met een comfortabel bankstel, 2 zitstoelen, een 4-persoons eettafel, een LED-tv, tv-meubel en infraroodpanelen voor aangename warmte.

Keuken: De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een oven, afzuigkap, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, elektrische kookplaat en praktische opbergmogelijkheden. De aanwezige infraroodpanelen verwarming zorgt voor een aangename sfeer tijdens het koken.

Badkamer: Verfris jezelf in de moderne badkamer met douche, afzuigsysteem, elektrisch droogrek, wastafelmeubel en spiegel - alles wat je nodig hebt voor de ultieme ontspanning.

Slaapkamers: Het chalet beschikt over twee comfortabele slaapkamers. Slaapkamer 1 is voorzien van een ruim 2-persoonsbed en veel opbergkasten, terwijl slaapkamer 2 twee ruime 1-persoonsbedden en praktische opbergmogelijkheden biedt.

Tuin: Stap naar buiten en geniet van de ruime tuin met een Green Egg BBQ, een tuinstel voor 4 personen en een vondel - ideaal voor gezellige avonden in de buitenlucht.

Faciliteiten: Ontdek de vele faciliteiten op EuroParcs De IJssel Eilanden, waaronder skelterverhuur, beachvolleybalveld, waterrecreatie, elektrische fietsverhuur, pannaveld, airtrampoline, watersportactiviteiten, restaurant, snackbar en bootverhuur - voor elk wat wils!

Elektrische Laadpalen: Voor gasten met elektrische auto's zijn er 4 elektrische laadpalen beschikbaar op het park, waar elk twee auto's tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. Zo ben je altijd klaar voor een duurzaam avontuur!

Dus, of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantiebestemming of een interessante investeringsmogelijkheid, dit 4-persoons chalet aan het water op EuroParcs De IJssel Eilanden heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Mis deze kans niet en maak vandaag nog je reservering!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 49
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 347
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 49
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 347
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom