Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Plan online een bezichtiging in via onze website of neem contact op voor een bezichtiging.

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

WELKOM IN HET HART VAN MUZIEKWIJK: EEN HARMONIE VAN COMFORT EN GEMAK

Stel je voor: een leven waar gemak en comfort samen kunnen komen in een huis, speciaal ontworpen voor de zelfstandige senior of de moderne eenpersoonshuishoudens. In de levendige Muziekwijk van Almere Stad onthult zich een woning, die de mogelijkheid biedt voor gelijkvloers wonen. Een zonnige tuin op het westen, een ruime woonkamer, een goed formaat slaapkamer en een losstaande houten berging. Dit alles maakt het een ideale woning voor wie gemak en toegankelijkheid waardeert.

DE HIGHLIGHTS VAN JOUW NIEUWE THUIS

Gelijkvloers Wonen: Alles binnen handbereik zonder de uitdaging van trappen.
Zonnige Tuin op het Westen: Geniet van de middag- en avondzon
Ruime Woonkamer: Een zee van ruimte voor al je favoriete meubels en decoraties.
Goed Formaat Slaapkamer: Ontspannen ontwaken in een kamer die rust en privacy biedt.
Praktische Berging: Een losstaande houten berging voor extra opslagruimte.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN MELODIE VAN GEMAK EN COMFORT SPEELT

Zodra je de drempel van deze charmante woning overgaat, voel je het: dit is een plek waar je jezelf kunt zijn. De woonoppervlakte van 72m² is slim ingedeeld, waardoor je een gevoel van ruimte ervaart dat zeldzaam is in een gelijkvloerse woning. Het energielabel A zorgt ervoor dat je niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam woont. De warmte blijft binnen, de energierekening laag en je ecologische voetafdruk minimaal.

De tuin, een zonnige plek op het westen, nodigt je uit om te genieten van de middag- en avondzon. Hier kun je in alle rust een boek lezen of vrienden ontvangen voor een zomerse barbecue. En als de avond valt, biedt de losstaande houten berging een veilige haven voor je fiets, tuingereedschap of buitenmeubilair.

DE PERFECTE LIGGING: ALLES BINNEN HANDBEREIK

De locatie van deze woning is net zo gunstig als de woning zelf. Op loopafstand vind je het Muziekwijkcentrum, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Het treinstation Muziekwijk ligt ook op een steenworp afstand, waardoor je binnen no-time in het hart van Amsterdam of Utrecht staat. En voor wie met de auto reist: de snelweg is slechts 5 minuten rijden.

De buurt biedt alle denkbare voorzieningen. Een gezondheidscentrum, sportvelden en scholen liggen allemaal in de directe omgeving. Of je nu een actieve levensstijl nastreeft of de voorkeur geeft aan een rustigere levensfase, deze locatie biedt voor ieder wat wils.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

In deze oase van rust en comfort vind je een gelijkvloerse woning die je leven verrijkt zonder de last van trappen. De zonnige tuin op het westen is een verlengstuk van je woonkamer, waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van de ondergaande zon. De ruime woonkamer biedt alle ruimte voor een gezellige inrichting, terwijl de goed formaat slaapkamer een toevluchtsoord van rust is. En de praktische, losstaande houten berging zorgt ervoor dat je altijd genoeg opslagruimte hebt voor je spullen.

EEN UITNODIGING OM TE BELEVEN

Stap binnen in deze woning en voel de harmonie tussen binnen en buiten, tussen comfort en gemak. Laat je zintuigen prikkelen door de warme zonnestralen in de tuin, het zachte gefluister van de bladeren en de geur van vers gezette koffie in de ruime woonkamer. Dit is een thuis waar je je eigen ritme vindt en waar elke dag een nieuw hoofdstuk van jouw verhaal begint.

Ben je klaar om de melodie van Muziekwijk te omarmen? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging en laat je betoveren door de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft. Jouw nieuwe thuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 255

Overige

Perceel oppervlakte 165
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 255

Overige

Perceel oppervlakte 165
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere