Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze door velen geliefde hoekwoning gelegen aan de Burgemeester Moorenstraat 11 te Reuver, waar comfortabel wonen hand in hand gaat met een ideale woonlocatie en uitstekend onderhoud.
Met extra aandacht voor ruimte, functionaliteit én gezelligheid, is deze woning een unieke kans om aan te kunnen kopen voor een ruime doelgroep.

De perfecte en rustige ligging is een van de meerwaardes op dit woonadres. Gelegen in een rustige buurt, op slechts een steenworp afstand van het gezellige centrum van Reuver. Hier ervaar je de perfecte balans tussen rust en comfortabel wonen.
Extra fijn om te weten is dat je kunt wonen met lage maandlasten.
Dankzij het energiezuinige karakter van deze woning, met een energielabel C en muur-, dak- en glasisolatie isolatie, geniet je niet alleen van een comfortabel leefklimaat, maar bespaar je ook op je energierekening.

Deze woning is een perfecte gezinswoning waar het nog mogelijk is dat kinderen op straat (opzij van het woonhuis) heerlijk buiten kunnen spelen.

In onderstaande beschrijving nemen we je denkbeeldig mee in deze woning en bij oprechte interesse ontvangen we je natuurlijk graag ter plaatse voor een persoonlijke rondleiding.

Indeling van de woning.
Begane grond;
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime ontvangsthal die toegang biedt tot de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdiepingsvloer, het gastentoilet en tot de toegangsdeur naar de woonkamer.
De gezellige woonkamer, met mooi natuurlijk daglicht, vormt het perfecte decor voor de huiselijke sfeer die deze ruimte weergeeft.
Deze fijne ruimte biedt veel mogelijkheden om de woonkamer op diverse manieren in te richten en in te delen. Dit kan beslist ook zonder dat er echt verbouwd hoeft te worden.

De woonkamer met prachtige houten vloer heeft een open verbinding met de keuken.
De indeling cq opstelling van deze keuken is praktisch en erg handig. Deze open keuken, voorzien van de nodige apparatuur, biedt een "naadloze" verbinding met de woonkamer. Vanuit de keuken is er optimaal contact met je gezin, familie en vrienden tijdens het kokkerellen, hetgeen een gemoedelijke sfeer geeft tijdens het bereiden van heerlijke gerechten.
Een aparte ruimte rechts naast de keuken herbergt de witgoed aansluiting voor wasmachine en droger, een extra koelkast en/of diepvriezer, waardoor het huishouden efficiënt kan worden ingevuld.

Vanuit de keuken is er directe toegang tot de achtertuin met een riant aangelegd terras. Hier is het heerlijk toeven en genieten met een koffietje op ieder gewenst moment van de dag.

Eerste verdieping;
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk uitgerust met rolluiken voor bijvoorbeeld een goede nachtrust. het zijn comfortabele (slaap)vertrekken die natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan een ideale ruimte om thuis te kunnen werken.
De moderne badkamer, compleet met inloopdouche, wastafel met mooi wandmeubel, toilet en designradiator, biedt het ultieme comfort.
Deze badkamer is uitgevoerd in mooie goed gekozen materialen van gedegen kwaliteit. Die huidige eigenaar heeft hier goed doordachte en weloverwogen keuzes gemaakt hetgeen heeft geresulteerd tot een mooi totaal plaatje!

Zolderverdieping;
Mogelijkheden voor uitbreiding van de zolder zijn volop te bedenken. Momenteel is de zolder bereikbaar via een vlizotrap en biedt na het plaatsen van een vaste trap (mogelijk) ruimte voor een extra slaapkamer. De zolder met royale stahoogte is ingedeeld in 2 ruimtes, een van deze ruimtes herbergt de CV-installatie. Op deze verdiepingsvloer is alle ruimte om er je eigen invulling aan te geven.

Tuin;
Buitenleven in stijl. De woning wordt omlijst door een verzorgd aangelegde tuin met mooie borders, een riant gazon én heeft een vrije achterom. Erg handig en praktisch om bijvoorbeeld met de fiets achterom te kunnen komen.
Een kunststof tuinhuis is aanwezig in de tuin hetgeen geschikt is voor het opbergen van diverse spullen zoals fietsen en tuinmaterialen.
Direct aan de achterzijde van deze woning is een royaal betegeld terras gesitueerd waar je kunt genieten in de zon, de schaduw én om niet te vergeten waar je kunt genieten van een heerlijke barbecue.
De tuin is geheel omheind en is voorzien van mooie beplanting in de fraai aangelegde borders.

De voortuin geeft een mooi verzorgd aanzicht van dit woonadres. Je kunt zien dat hier met liefde en passie jarenlang is getuinierd!

Garage/oprit;
De woning beschikt over een ruime oprit met een garage voorzien van een elektrisch bedienbare poort. Deze voor veel doeleinden geschikte garage is opgesplitst in twee gedeelten met een tussendeur. Ideaal om beiden ruimtes gescheiden te kunnen houden maar ook eenvoudig met elkaar te kunnen verbinden.
Deze veelzijdige ruimte biedt extra mogelijkheden om wonen en werken met elkaar te kunnen combineren. Denk hierbij aan een salon aan huis, een kantoor, een werkkamer of mogelijk te gebruiken als hobbyruimte, waardoor de woning zich perfect aanpast aan jouw levensstijl.

Kortom, deze keurig onderhouden hoekwoning aan de Burgemeester Moorenstraat 11 te Reuver biedt niet alleen een comfortabel thuis, maar ook een lifestyle waar je mogelijk al van gedroomd hebt?
Mis deze kans niet en overtuig je ter plaatse naar de mogelijkheden die op dit adres aanwezig én te realiseren zijn!

Afmetingen volgens het meetrapport;
Gebruiksoppervlakte(n) - Wonen 94,80 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Overige inpandige ruimte(n) 47,10 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Externe bergruimte(n) 4,20 m2
Bruto inhoud - Woning 494,85 m3

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheid dan wel de gevolgen daarvan.
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Aanvullende informatie;
*Wonen en werken aan huis is mogelijk
*Wonen met lage maandlasten
*Met aanpassingen is levensloopbestendig wonen te realiseren
*Het bouwjaar van de woning is 1976
*Het energielabel is C
*De woning beschikt over kunststof kozijnen.
*De woning heeft kruipruimte
*Het perceel is groot 297m2
*Een ruime oprit en fijne garage zijn aanwezig
*De woning is op korte(re)termijn te aanvaarden!

Bereikbaarheid;
De openbare voorzieningen, winkels, restaurantjes, kapper, bakker, slager, bloemist, slijterij, opticien alles ligt binnen loop/fietsafstand van dit woonadres. Goed om te weten, Reuver heeft een bus- én een treinstation. Met de bus en per trein is Reuver goed te bereiken.
Reuver is centraal gelegen tussen Roermond en Venlo. Nabij de A73 die Zuid- en Noord Limburg met elkaar verbindt. Ook Duitsland en België zijn makkelijk bereikbaar vanuit Reuver.
Alle (openbare) voorzieningen zoals scholen, winkels zijn in de directe nabijheid gelegen.

Wil je meer weten over deze woning of wil je het woonhuis bezichtigen neem dan contact met ons op. Wacht niet te lang bij interesse!
Stuur een mail naar [email protected] met je naam, adres en telefoonnummer of vul het contactformulier in op onze website.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 94.8
Inhoud woonhuis 494.85
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 297
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2007
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 94.8
Inhoud woonhuis 494.85
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 297
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2007
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Inge Pelsers makelaardij