Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Interesse? Dan verzoeken wij u een bezichtiging aan te vragen via Funda, dan bellen we terug om een afspraak te maken.

Luxe hoekappartement in Vrangendael, Sittard

Welkom bij dit prachtige appartement aan de Amelbergastraat 8-I in SITTARD, gelegen in de populaire wijk Vrangendael. Dit ruime hoekappartement, dat onderdeel is van een goed beheerde VvE, is ideaal voor starters die op zoek zijn naar een comfortabele en moderne woning met alle gemakken binnen handbereik.

Modern en Ruim

Dit appartement uit 1963 is niet zomaar een standaard woning. Het biedt een eigentijdse uitstraling met veel lichtinval door de grote ramen die het hele appartement verlichten. De ruime indeling zorgt voor een gevoel van vrijheid en luxe, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle woonomgeving.

Ideaal voor Starters

Als starter op de huizenmarkt heb je hier de perfecte plek gevonden om je eerste stap te zetten richting een eigen stek. Met een handige inpandige berging heb je voldoende ruimte om al je spullen netjes op te bergen en te organiseren, zonder dat het ten koste gaat van je leefruimte.

Perfecte Ligging

Naast de moderne uitstraling en ruime opzet van het appartement, is de ligging van dit hoekappartement een absoluut pluspunt. Gelegen in de populaire wijk Vrangendael heb je alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt, wat het extra gemakkelijk maakt voor jou als toekomstige bewoner.

Conclusie

Kortom, dit luxe hoekappartement in Sittard is een droomwoning voor starters die op zoek zijn naar een moderne, ruime en goed onderhouden woning op een ideale locatie. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, voordat het te laat is!

De eerste bezichtigingen zijn al gepland: Volg ons ook op Facebook en/of Instagram voor previews van al ons nieuwe aanbod! (LWM Makelaardij) https://www.facebook.com/LWM.nu. De brochure vind je op onze website, waar je tevens een bod kunt uitbrengen: www.LWM.nu

Let op! Wij werken met “Eerlijk Bieden” om een transparant biedproces te volgen. Bod uitbrengen kan via ‘Eerlijk Bieden’ Hier vind je ook de ‘Vragenlijst’ enz..

Bel gerust voor een gratis hypotheekgesprek! Met een LWM Hypotheekcertificaat vergroot je je koopkans aanzienlijk, omdat je daarmee kunt aantonen dat je als koper een degelijke check hebt gedaan.

Tot snel, LWM Makelaardij & Hypotheken

Disclaimer: Deze informatie is met zeer grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, noch voor de gevolgen daarvan. Controleer specifieke, prijs- en koopbeïnvloedende zaken en data alvorens te kopen, of vraag het aan LWM Makelaardij BV. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De koper heeft een eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren altijd het inschakelen van een deskundige vertegenwoordiger. Indien je als koper geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, wordt je volgens de wet geacht deskundig genoeg te zijn om alle relevante zaken te kunnen overzien. De ‘Vragenlijst’ en ‘Lijst van roerende zaken’ verstrekken wij ook op aanvraag ([email protected]). https://www.lwm.nu

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 224
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom huur
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 224
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom huur
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?