Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze buitengewone kans om de perfecte woning te vinden in het hart van Tilburg. Deze tussenwoning aan de Outshoornstraat 73 met 3 slaapkamers en zonnige tuin op het westen biedt een prachtige combinatie van ruimte, comfort en moderniteit, waardoor het een ideale plek is om een thuis te creëren. De keuken, badkamer, toilet, CV-ketel, kozijnen en beglazing zijn allemaal vernieuwd in 2019. De woning is gunstig gelegen. Voor uw boodschappen ligt op wandelafstand de AH XL en kunt u terecht bij het winkelcentrum de Westermarkt. Het station Universiteit is ook nabij. Voor de ontspanning is het paradepaardje van Tilburg, de hippe spoorzone inclusief het Spoorpark, op loopafstand te bereiken. Via de ringbaan bent u zo richting Breda, Kaatsheuvel of richting Eindhoven. Ook het stadscentrum is binnen 10 minuten te bereiken.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: outshoornstraat73.nl

LIGGING Zoals eerder vermeld ligt de woning op korte afstand van het stadscentrum en op loopafstand van het Spoorpark. Het stadshart van Tilburg biedt u veel uitgaansmogelijkheden, waaronder de Schouwburg, het concertgebouw, winkels, de vele eet- en uitgaansmogelijkheden en bioscopen. Jaarlijks worden er een aantal evenementen in en rondom de stad georganiseerd, zoals Tilburg Ten Miles, de Tilburgse Kermis, Tilburg Wijnstad en Tilburg Culinair. Tilburg is een onderwijs en cultuurstad, met een breed aanbod aan hogescholen waaronder een zestal kunstopleidingen zoals dans, muziek en theater, rock, architectuur, beeldende kunst, de grootste lerarenopleiding van Nederland en natuurlijk de Universiteit. Naast de hippe Spoorzone heeft Tilburg nog een paradepaardje namelijk het populaire Piushavengebied. Ook hier is het heerlijk toeven! In de directe omgeving zijn er veel mogelijkheden tot ontspanning zoals, De Efteling en de Beekse Bergen. Zo wordt Tilburg omgeven door schitterende natuurgebieden zoals, De Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse bossen en vennen. Kortom, Tilburg is een bruisende stad waar veel te beleven valt.

INDELING

Begane grond: De begane grond is bijzonder ruim met maar liefst 78 m2 (!) woonoppervlak. Entree, eetkamer met laminaatvloer en een groot raam aan de voorzijde (met nieuw kunststof kozijn met HR++ glas), zodat je veel lichtinval hebt. Hier bevindt zich ook de meterkast en deur naar de flinke wijnkelder (10m2) . Vanuit de eetkamer kom je in de woonkamer, met 2 vaste kasten, openslaande deuren en deur naar tuinkamer met vaste trap naar 1e verdieping. In 2019 geplaatste keuken met inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en combimagnetron. Tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluiting. Bijkeuken met daarin ook in 2019 nieuw gerealiseerde badkamer met inloopdouche en wastafel. Tevens hier modern toilet (2019). Via een grote tuinkamer (met lichtkoepels) bereik je de zonnige tuin op het westen.

1e verdieping: Op de eerste verdieping zijn in totaal drie slaapkamers van prima formaat. Alle slaapkamers hebben een dakkapel met houten kozijnen met HR++ glas en tevens elektrisch bedienbare rolluiken .

2e verdieping: Vaste trap naar de (berg)zolder met Velux dakraam. De zolder is geheel nageïsoleerd.

Tuin: De grote zonnige achtertuin, met achterom, is ideaal gelegen op het westen en biedt veel privacy. Er is voldoende ruimte om een grote tuin- of loungeset neer te zetten waar je heerlijk van het buitenleven kunt genieten.

KENMERKEN: • Bouwjaar 1931 • Inhoud woning: 531 m3 • Woonoppervlakte woning 116 m2 • Nieuwe keuken (2019) • Nieuwe badkamer (2019) • Nieuw toilet (2019) • Energielabel C • Nieuwe kozijnen met HR++ glas • Rolluiken • Parkeervergunning € 60,- per jaar voor bewoners • Zonnige tuin op het westen • De woning is gelegen binnen de ringbanen op loopafstand van het centrum • Gunstige ligging nabij uitvalswegen richting Eindhoven, Den Bosch en Breda Aanvaarding in overleg. • Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's • Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 531

Overige

Perceel oppervlakte 164

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 531

Overige

Perceel oppervlakte 164

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars