Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*ENGLISH TEXT BELOW* Aan een leuke straat in de Hoofddorppleinbuurt bevindt zich dit lichte en zonnige twee-kamer appartement op de eerste verdieping van het gebouw. Door het plaatsen van een wand tussen de woonkamer en de zijkamer is het mogelijk een 2e slaapkamer te realiseren, zie optionele plattegrond. Het op EIGEN GROND gelegen appartement heeft een oppervlakte van circa 56 m2.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een fantastische locatie in de zeer gewilde en trendy Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid, in de nabijheid van de Schinkelkade, bekend door onder andere het café-restaurant “Gent aan de Schinkel”, de populaire Zeilstraat, de Amstelveenseweg , de Aalsmeerweg en het Hoofddorpplein met diverse winkelvoorzieningen, cafés en restaurants. In de buurt bevinden zich onder andere een Hema, een Etos en een Dirk van den Broek.

Het appartement ligt op fietsafstand van het centrum en is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevinden zich diverse haltes voor tram- en buslijnen op het Hoofddorpplein, de Amstelveenseweg en in de Zeilstraat. Het metrostation Heemstedestraat is eveneens dichtbij gelegen. Tevens heeft het appartement een zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalsweg A10 die aansluit op de snelwegen A2, A9, A4 en A1.

Voor ontspanning kunt u terecht in het in de buurt gelegen Vondelpark, het Rembrandtpark, de Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos.

Middels het gemeenschappelijk trappenhuis, dat gedeeld wordt met de bewoners van de tweede verdieping, bereikt u de op de eerste verdieping gelegen toegangsdeur naar het appartement.

Entree, hal met meterkast en met toegang naar alle vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich de comfortabele en ruime woonkamer. Aan de achterzijde bevinden zich een ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het aan de achterzijde op het Westen gelegen balkon, alsmede de keuken eveneens met toegang naar het balkon. De badkamer is centraal gelegen in het appartement.

Balkon aan de achterzijde, ligging West.

Keuken (2021): ruime moderne Brugman keuken bestaande uit twee tegenover elkaar staande keukenblokken, voorzien van diverse onder– en bovenkastjes in de kleur blauw met een grijs aanrechtblad voorzien van een RVS spoelbak. In de keuken is diverse apparatuur aanwezig te weten: inductie fornuis merk Smeg en een afzuigkap. De losse vaatwasser, koelkast en wasmachine zijn ter overname. De achterwand van de keuken is betegeld met witte tegels met een vrolijk kleuraccent.

Badkamer (gedeeltelijk 2022): moderne badkamer voorzien van douche, wastafel, vrijhangende toiletcombinatie en handdoekradiator. Sanitairkleur wit. De wanden zijn betegeld met witte wandtegels met een kleuraccent en de vloer is betegeld met grote lichtgrijze tegels. Het tegelwerk en het toilet zijn vernieuwd in 2022.

Vloer (2022): in het gehele appartement, met uitzondering van de keuken en de badkamer, is zeer recent een fraaie licht eikenhouten vloer aangebracht. In de keuken ligt een kurkvloer uit 2021.

Het schilderwerk aan de binnenzijde (wanden) is recent uitgevoerd. Het buitenschilderwerk is in 2021 in opdracht van de VVE uitgevoerd.

Onderhoudstoestand: binnen goed, buiten goed.

Het appartement is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing, met uitzondering van de slaapkamer die in 2018 voorzien is van dubbele beglazing. Aan de voorzijde bevinden zich fraaie glas in lood ramen.

Verwarming/warmwater: middels een CV-combiketel

Electra: voldoende groepen, aardlek.

Intercom systeem.

Energielabel E.

Servicekosten: € 149,-- per maand.

Actieve VVE. De administratie van de vereniging wordt gevoerd door Delair Vastgoed Beheer B.V. te Amsterdam.

Appartementsrecht, gesplitst in 1975, wijziging splitsing in 2013.

Kadastrale gegevens: gemeente Sloten N.H., sectie O, nummer 2456, indexnummer 6.

Eigen grond.

Notaris: ter keuze van koper binnen de gemeente Amsterdam of Amstelveen.

In het koopcontract wordt een ouderdoms-, een asbestclausule en een niet zelfbewoningsclausule opgenomen.

Aanvaarding: in overleg met verkoper.

Oppervlakte appartement circa 56 m2, oppervlakte balkon circa 4 m2.

Koper wordt voor het sluiten van de overeenkomst voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid hierin.

Het woonoppervlak GO van circa 56 m² is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.

Een meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig.

*ENGLISH TEXT*
Very light, two-room apartment located on the first floor of the building with a nice balcony facing West. PRIVATE LAND. It's possible te create a second bedroom, please see optional floorplan.

Surroundings:
The property is located in Amsterdam-Zuid in the Hoofddorpplein area. In the neighborhood you can find numerous shops, nice café’s and restaurants. The Aalsmeerweg, the Zeilstraat, the Amstelveenseweg and the Hoofddorpplein are located on walking distance. The citycentre is 10 minutes by bike. For relaxation The Vondelpark, The Rembrandtpark, the Nieuwe Meer and the Amsterdamse Bos are nearby on walking or biking distance.

The property is easily accessible by car and by public transport and is close to bus, tram and metro stops.

Layout
Entrance hall. Spacious living room at the front. One bedroom and kitchen at the back, both with acces to the balcony. Bathroom in the centre of the apartment.

Association of owners:
There is a very active Association of Owners.The administration is professionally managed and outsourced to Delair Vastgoed Beheer B.V. Amsterdam. Apartment service fee € 149,-- per month.

Particularities:
- located on private land
- complex build in 1934
- balcony facing West
- modern kitchen (2021)
- bathroom with shower, toilet and wash-basin
- oak floor (2022)
- energy label E
- the contract of sale will include an asbestos- and an age clause as well as a clause that the seller did not live in the apartment himself.
- acceptance/delivery in consultation.

Measurements:
- apartment: approximately 56 m2
- balcony: approximately 4 m2
- BBMI measurement certificate is available.

Before the conclusion of the agreement buyer will be given sufficient opportunity to check the dimensions themselves (or have them checked). Differences in the given measurements and sizes do not entitle either party to any right, nor to adjustment of the purchase price. Seller and his broker do not accept any liability in this matter.

DISCLAIMER
Deze informatie is geheel vrijblijvend. De aanmelding en/of brochure is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan vermelde gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Afwijkingen in de opgegeven maten voorbehouden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 149
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Mansarde dak
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 149
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Mansarde dak
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Marina van Schaik Makelaardij O.G.