Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR HET HART ZINGT

Ben je een starter, een dynamische eenpersoonshuishouden of een jong gezin op zoek naar een plek waar je verhalen kunt weven en herinneringen kunt bouwen? Ontdek dan dit charmante huis in de geliefde Spoorbuurt, waar elke hoek een belofte van thuis inhoudt. Op steenworp afstand van het bruisende hart van Alkmaar en met een ruime garage voor je kostbare vierwieler, biedt dit karaktervolle huis een canvas voor jouw nieuwe levensfase.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Gewilde Locatie: De Spoorbuurt is een buurt die leeft en ademt, waar de gemeenschapszin voelbaar is en de straten verhalen vertellen.
Bereikbaarheid: Het station van Alkmaar ligt op loopafstand, waardoor je binnen no-time op pad bent voor werk of plezier.
Ruimte voor Passies: Een ruime garage biedt niet alleen plaats voor je auto, maar ook voor je fietsen, hobby's of als werkplaats voor je creatieve projecten.
Een Huis met Karakter: Dit is geen dertien-in-een-dozijn woning; het is een huis met een ziel, een plek die je eigen kunt maken.
Tuin en Dakterras: Geniet van de ochtendzon of een avondbriesje in je eigen tuin of op het dakterras, beide gelegen op het noordwesten.

WAAR ELKE DAG EEN NIEUW VERHAAL BEGINT

Stap binnen in een wereld waar de tijd even stil lijkt te staan. Met een woonoppervlakte van 79 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 90 vierkante meter, biedt dit huis meer dan genoeg ruimte voor jouw dromen en ambities. De tuin, gelegen op het noordwesten, is een oase van rust waar je na een lange dag kunt ontspannen. Het dakterras, eveneens op het noordwesten, is de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtendzon of een glas wijn bij zonsondergang.

Met drie slaapkamers is er ruimte voor iedereen. Of je nu een kamer nodig hebt voor je kinderen, een thuiskantoor wilt inrichten of een plek zoekt voor je gasten, dit huis biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. De authentieke details geven elke kamer een unieke sfeer, terwijl de moderne voorzieningen zorgen voor het comfort van vandaag.

EEN PLEK OM TE LEVEN, TE LACHEN EN TE GROEIEN

De Spoorbuurt is een buurt waar je je direct thuis voelt. Met het station van Alkmaar op loopafstand ben je altijd verbonden met de rest van Nederland. De ruime garage biedt niet alleen plaats voor je auto, maar ook voor je fietsen, hobby's of als werkplaats voor je creatieve projecten. Dit is een huis met karakter, een plek die je eigen kunt maken. Met een tuin en dakterras op het noordwesten geniet je van zowel de ochtendzon als een avondbriesje.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 90

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 90

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck makelaardij - Alkmaar