Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze sfeervolle, in 2020/21 verbouwde jaren '30 woning is rustig gelegen in de populaire wijk Zuilen. De tussenwoning, met een woonoppervlak van ca. 65 m2 heeft een ruime woon/eetkamer met halfopen keuken, 2 slaapkamers en inpandige badkamer, een bergvliering en een voor- en achtertuin. De laatste jaren is de woning sfeervol verbouwd. Zo is bijvoorbeeld de keuken, badkamer en het toilet vervangen, is de woning gestuukt en geschilderd en is er vloerisolatie toegepast. De fijne achtertuin is gelegen op Noordoosten met vrijstaande stenen berging en achterom. De woning heeft een praktische indeling en er is veel extra opbergruimte op de bergvliering. En een groot voordeel in deze buurt: het is gratis parkeren in de straat en directe omgeving.

De wijk: In deze wijk zijn veel winkels, restaurants en café's, verder is voor de dagelijkse boodschappen winkelcentrum Rokade op loopafstand. Als je de rust op wilt zoeken kun je naar het mooie Julianapark of richting De Vecht (en natuurgebied Oud Zuilen). Ook is fort aan de Klop dichtbij om de gezelligheid op te zoeken. Het centrum van Utrecht en het Centraal Station zijn binnen 15 minuten fietsen bereikbaar. Station Zuilen bereik je met 5 minuten op de fiets. OV en uitvalswegen zijn in de directe omgeving.

Indeling: Begane grond: Entree, hal met meterkast, modern toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De woonkamer (met trapkast) heeft aan de voorzijde van de woning een fijne ruimte voor de eethoek met een groot raam aan de voorkant waardoor er veel daglicht binnenkomt. De zithoek is aan de achterzijde van de woning, met zicht op de tuin. De moderne keuken is in de uitbouw aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Deze is in 2020 geheel vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparaten zoals een 5-pits inductiekookplaat met rvs-afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron en een deur naar de tuin. De achtertuin is gelegen op het Noordoosten en is voorzien van een vrijstaande berging van 6 m2 en een achterom. De gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop (met fraaie, originele paneeldeuren) is er toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. In de slaapkamer aan de voorzijde van de woning bevindt zich een kast met de wasmachine- en droger aansluiting. De slaapkamer aan de achterzijde is heerlijk ruim. In het midden tussen de slaapkamers ligt de moderne en praktisch ingedeelde badkamer (met mechanische ventilatie). Deze is voorzien van een orginele granito vloer, inloopdouche met regendouche en wastafel met wastafelmeubel. De bergvliering is bereikbaar vanaf de overloop met een vlizo-trap. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

De tuin: De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin is onlangs geheel en onderhoudsvrij opnieuw aangelegd. De achtertuin (noordoosten) met stenen berging is een heerlijke plek waar je op ieder moment van de dag wel ergens in de zon kan zitten.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 1926; - In 2020/2021 verbouwd; - Woonoppervlakte ca. 65 m2; - Isolatie: volledig dubbel glas, deels dakisolatie en vloerisolatie; - Energielabel D; - Strak gestuukte wanden en plafonds; - Fraaie jaren'30 paneeldeuren zijn behouden gebleven; - Veel opbergruimte op de vliering en in de vrijstaande stenen berging; - Verwarming en warm water middels CV-combiketel uit 2010; - De elektrische installatie is in 2021 vernieuwd; - Het buitenschilderwerk van de ramen, kozijnen en deuren is in 2024 uitgevoerd; - Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 231

Overige

Perceel oppervlakte 89

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 231

Overige

Perceel oppervlakte 89

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij