Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fantastisch nieuw gerenoveerd, ruim 4 kamers dubbelbovenhuis (ca. 108,2m2), met dakterras (ca.8,20m2) en A++ Energielabel in het Zeeheldenkwartier van Den Haag.

Dit heerlijk ruime appartement is gelegen in het gezellige Zeeheldenkwartier van Den Haag. In de wijk worden vele leuke activiteiten georganiseerd, zoals het Zeeheldenfestival, de wekelijkse markt op het Prins Hendrikplein. Ook zijn er vele voorzieningen zoals winkels, gezellige horeca en openbaar vervoer in de directe omgeving. Het centrum van Den Haag is op loopafstand.

Indeling:
Entree woning met video intercom op de begane grond; Gemeenschappelijke trapopgang naar de 1ste etage; Entree appartement via kleine overloop; Privé trapopgang naar 2de etage (de originele spijlentrap is nog aanwezig); Ruime overloop/hal; Ruim modern toilet met waterfonteintje in wastafelmeubel, spiegel met verlichting; Ruime woonkamer met veel licht inval, de woning is voorzien met een prachtige PVC laminaatvloer; De nieuwe moderne open keuken met kookeiland is aan de achterzijde gelegen, de keuken is o.a. voorzien met een inductiekookplaat en geïntegreerde afzuigingsysteem in het plafond, diverse inbouw keukenapparatuur en vele keukenkastjes; 1ste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en nu ingericht als kantoor.

De 3de etage is bereikbaar via de wederom origineel behouden trapopgang; Overloop met wasruimte met aansluitingen voor wasmachine; Grote ruime 2de slaapkamer (hoofdslaapkamer) met een ensuite moderne grote badkamer met groot bad, ruime douche met thermosstaatkraan en spatglas, 2de toilet, modern badkamermeubel met spiegel en radiator. 3de kleinste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Vanuit de hoofdslaapkamer is er toegang tot het dakterras (ca. 11,5m2) met fantastisch uitzicht over het oude centrum van Den Haag, de Paleistuin en de Koninklijke stallen.

A++ energielabel geeft u de mogelijkheid een hogere hypotheek te kunnen aangaan. Vraag uw hypotheekadviseur over de voordelen van een A++ label. De woning heeft vloerverwarming met warmtepomp en airco installatie. Daarmee is het appartement van het gas af.

Wist u dat de eerste bewoner van dit statige pand in koloniale bouwstijl (1870) Barones Jenny van den Bosch, Douanier van Jhr. Pieter Hendrik Reijnst was? De Barones was de tante van Louis Couperus (Nederlandse schrijver met vele onderscheidingen).

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1870
Grond: Eigen grond
Totaal gebruiksoppervlakte Meetrapport: 108,30m2
DAKTERRAS: 8,20m2
Woonoppervlakte BAG: 91m2
Inhoud Meetrapport: 320m3
Perceeloppervlakte: 123m2
WOZ: euro 550.000,00 per 1 januari 2023
Energielabel: A++ tot 10 maart 2033
Ramen: HR Dubbelglas
VVE: actief, VVE Tollensstraat 105, 105a e 105b Den Haag
VVE maandelijkse bijdrage: euro 91,00 conform het MJOP rapport berekend
VVE aandeel: 2/5
VVE MJOP: aanwezig, nieuw na renovatie
VVE opstalverzekering: aanwezig
Overdracht: per omgaande
Project notaris: Notariskantoor Grijmans Dierckxsens, Bezuidenhoutseweg 237-239, 2594 AM Den Haag

Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel de makelaar van 06-13302047 voor een vrijblijvend persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1870
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1870
Woon oppervlakte 100.1
Inhoud woonhuis 320
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 123
Dak isolatie Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1870
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1870
Woon oppervlakte 100.1
Inhoud woonhuis 320
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 123
Dak isolatie Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

RE/MAX City Makelaardij BV