Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Duurzaam wonen en genieten van rust en veel voorzieningen binnen handbereik. Op steenworp afstand van het bruisende centrum van Leiden. Wel de lusten, maar niet de lasten van de stad. Als vanouds stads leven in de stad Leiden. En thuiskomen in uw comfortable gasloze woning met warmte terugwin installatie en warmtepompsysteem met (vloer)verwarmings- en koelfunctie. Klaar voor de toekomst!

Zin in de stad? Dan springt u op de fiets en bevindt u zich in een paar minuten in het historische centrum. Heerlijk toch als u na een avondje uitgaan gewoon naar huis kunt fietsen. Zo leeft u in het recent (2021) opgeleverde Ananascomplex in Leiden.

Dit aantrekkelijk ruime 3-kamerappartement met eigen berging (huur) is gelegen op de 2e verdieping van het moderne appartementencomplex op een centrale gewilde locatie in Leiden. Achter de verdiepingshoge raampartij, bevindt zich de lichte ruime woonkamer inclusief loggia (inpandig balkon) waarvan de ramen elektrisch bedienbaar zijn. U geniet van opvallend veel daglicht en groen uitzicht. De gezellige open keuken, badkamer met trendy inloopdouche en twee ruime slaapkamers maken het geheel extra bezichtigingswaardig. Ontspannen en wandelen kunt u in de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin welke zich bevindt op dezelfde verdieping als de woning. Station Leiden Lammenschans en de Plus supermarkt bevinden zich aan de overkant van het Ananascomplex. Woont u graag dichtbij voorzieningen zoals horeca, musea, theater, winkels en de gezellige markt? En is het voor u ook belangrijk dat het LUMC, sport- en recreatievoorzieningen, Park Cronesteyn, scholen, Bio Science Park, universiteit, NS Leiden Centraal en uitvalswegen (A4/N11, A44/N206) goed bereikbaar zijn? Dan verdient deze goed geïsoleerde (energielabel A) woning zeker uw aandacht!










Begane grond: Gemeenschappelijk entree/hal met bellentableau en brievenbussen. Gezamelijke fietsenstalling met twee eigen fietsplaatsen. De eigen berging (huur) bevindt zich op de 1e verdieping. Via de liftinstallatie of trappenhuis bereikt u het appartement en de gemeenschappelijke binnentuin, beiden gelegen op de 2e verdieping.

2e verdieping:
Entree woning. Gang met videofooninstallatie, meterkast/warmtepompsysteem met (vloer)verwarmings- en koelfunctie. Separate (berg)ruimte met wasmachineaansluiting en de opstelplaats voor de warmte terugwin installatie. Moderne toiletruimte met hangend closet + fonteintje. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met trendy glazenwand i.c.m. zwart frame en een wastafel. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze ruime slaapkamers heeft u leuk groen uitzicht. De verdiepingshoge raampartij zorgen voor een opvallend lichte woonkamer met groen uitzicht. Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel. Beeldt u zich eens in hoe leuk deze plek in huis kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een diner... De gezellige open keuken zal het hart van de echte keukenprins(es) zeker sneller doen kloppen. De moderne keuken is voorzien van een granieten werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, handige apothekerskast, combi oven en een vaatwasser. De gang, woonkamer, keukenruimte en de slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaat vloer. De loggia (inpandig balkon), waarvan de ramen elektrisch bedienbaar zijn, maakt het geheel compleet!

Het betreft een actieve VvE, service kosten: thans € 134,40 per maand.

Bijdrage aan de VvE voor de levering van warmte/koude (voorschot) en exploitatie van de warmtepompinstallatie: thans € 124,- per maand (verplicht). Gehele woning (vloer)verwarmings- en koelfunctie met uitzondering van de loggia (inpandig balkon).

Huurprijs voor de berging: thans € 20,50 per maand (verplichting tot huur van een berging wordt opgelegd aan de koper).

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Energielabel: A (geldig tot 30-12-2030).

Aanvaarding: in overleg.

Bouwjaar: 2021
Gebruiksopp. wonen: 102,90 m2
Bruto inhoud woning: 339,94 m3


Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 102.9
Inhoud woonhuis 339.94
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 102.9
Inhoud woonhuis 339.94
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..