Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vakantiewoning met prachtige woonkamer en drie (!) terrassen

Niet één, niet twee maar liefst drie terrassen! Deze vakantiewoning op RCN Zeewolde staat voor het genieten van het buitenleven in optima forma. Het eerste volledig betegelde terras is aangekleed met luxe tuinmeubilair, de tweede is eenvoudiger ingericht maar wel met hoogwaardig tentdoek overdekt zodat u er in de mooie maanden ook bij regen van kan genieten. Het derde terras tenslotte is het voorportaal van dit bijzondere chalet dat namelijk een entree heeft als ware het een villa.


Een trap leidt tot een soort van weids balkon dat op elegante wijze voor de voordeur is ‘gedrapeerd’. Daar is volop ruimte om tafels en stoelen neer te zetten en dat hebben de huidige bewoners ook gedaan. Vanuit deze ereloge heeft u een mooi overzicht over de ruime tuin die deels betegeld is met aansprekende sierklinkers en deels uit gazon bestaat. Het sierlijke karakter van de tuin wordt onderstreept door de berging die is opgetrokken in eveneens lieflijke stijl.


Wie de woning betreedt houdt dat gevoel vast in een luxe woning te zijn beland, want u stapt niet direct in de woonkamer maar in een entreehal met aan weerszijden meerdere ruimtes. Ten eerste treft u daar twee slaapkamers, elk geschikt voor twee personen met opvallend veel kastruimte. Daarnaast is er de badkamer die er met een wastafel en comfortabele douche gewoon goed uitziet en het toilet. De toiletruimte is een aparte ruimte, los van de badkamer hetgeen ook prettig is.


Tenslotte stapt u aan het einde van de gang in de woonkamer met open keuken. Ook die springt eruit, ten eerste al door de vorm: het is een soort van vierkant met een schuine zijde in de keuken. Het geeft het geheel een warm maar vooral ook, net als het voorportaal, een elegant karakter. Opvallend is de pilaar die op de grens van de keuken en de living staat. De huidige bewoner heeft dat zeer elegant benut door dat steunpunt in te richting als televisiemeubel. Comfortabele stoelen en een mooie salontafel kleuren deze loungeruimte verder in.


Aan de andere zijde van de pilaar bevindt zich de eettafel die daarmee het centrum van de gehele woonruimte vormt. Voor wie houdt van koken is deze keuken ideaal: de keuken loopt als ware om de eettafel heen. Het grote keukenblok omvat onder meer een elektrisch fornuis, een oven en een mooie wandafzuigkap. Daarnaast valt de ruimte op voor degene die kookt, ook al omdat aan de andere zijde van de ruimte een tweede keukenblok is met de nodige kastruimte voor glazen, borden, bestek etcetera.


De park huur/lasten bedragen circa 2.500 Euro. Permante bewoning is niet toegestaan en commerciele verhuur ook niet.


Uw Tweedehuismakelaar

Makelaar in stacaravans, chalets en bungalows en vakantiehuizen op bijna alle recreatie parken.
Uwtweedehuismakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte chalets en de vrije kavels op de parken.
Uwtweedehuismakelaar kent de mogelijkheden van de recreatieparkenparken. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow of vakantiewoning.
Promotie:
Uw tweedehuismakelaar adverteert voor de verkoop van uw object natuurlijk op uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op huislijn en marktplaats, via Facebook en Instagram en natuurlijk via de diverse vitrines op de parken.
Het belangrijkste pluspunt?
Uw Tweedehuismakelaar staat centraal in de markt voor chalets, stacaravans, bungalows en vakantiehuizen. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.
Maak daarom direct een afspraak met Milan, Uw Tweedehuismakelaar op locatie bij een chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning voor een bezichtiging of voor de bemiddeling in de verkoop van uw eigen chalet. Mail naar [email protected] of bel Milan op

+31 6 24667234

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 42

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

CV ketel Ja
WC check Ja
Landelijk Ja
Dubbelglas Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 170
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Wastafel enkel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Beschutte ligging Ja
Kabel aansluiting Ja
Buiten bebouwde kom Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 42

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

CV ketel Ja
WC check Ja
Landelijk Ja
Dubbelglas Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 170
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Wastafel enkel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Beschutte ligging Ja
Kabel aansluiting Ja
Buiten bebouwde kom Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar