Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze degelijke in 2001 gebouwde woning staat op een prachtige locatie met vrij uitzicht over de Friese landerijen. Voorheen deed het gebouw dienst als zorgwoning met plaats voor 4 bewoners met begeleiding vanuit de keurige beheerderswoning. Alle slaapkamers in de woongedeeltes beschikken over een bescheiden keukenopstelling. Met maar liefst 10 slaapkamers en afzonderlijk afsluitbare woongedeeltes is dit pand voor vele doeleinden geschikt*. Op de kavel zijn voorbereidingen getroffen (fundering) voor het realiseren van een bijgebouw.


De oorspronkelijke vraagprijs, zoals door Funda weergegeven, is een 'bieden vanaf' prijs.

Beheerderswoning:
begane grond
Entree, hal, toilet met urinoir en vrijhangend toilet, meterkast, trapopgang, toegang tot de ruime woonkamer (40m2) en half open keuken. Bijkeuken met afsluitbare deur naar andere woongedeeltes.
Verdieping
Overloop, 6 (slaap)kamers, berging met cv-installatie en ruimte voor de was- en droogopstelling, badkamer met dubbele wastafel, toilet, ligbad en separate douche.
2e verdieping
bergzolder door middel van vlizotrap bereikbaar.

Overige woongedeeltes:

Entree, hal, toilet, trapopgang, slaap/werkkamer, centrale woonkamer, tussenhal, keuken, slaap-werkkamer, berging/garage.

Verdieping
Overloop, badkamer en 2 slaap/werkkamers.Bergzolder.

Zeer ruime kavel met fraai aangelegde- maar toch redelijk onderhoudsarme tuin. In de tuin is plaats gemaakt voor verschillende terassen, een vijver en een moestuin.

Centraal in Friesland met uitstekende uitvalswegen en bereikbaarheid. Grotere kernen zoals Beetsterzwaag, Drachten, Heerenveen zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A7 (Groningen - Joure) en binnen tien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Leeuwarden - Zwolle) kruisen. Ook in de stad Groningen bent u in ca. 35 minuten

* Bestemming 'Maatschappelijk', voor het door u geplande gebruik adviseren wij navraag te doen bij de gemeente Opsterland naar de mogelijkheden. Aan deze advertentie kunt u geen rechten ontlenen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 15

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 334
Inhoud woonhuis 1000
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 3395
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 10
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Toegankelijk gehandicapten Ja

Makelaar Taxateur Wieb Zandberg

Heechein 24
8491EM Akkrum (Friesland)
T: 0566 65 00 70
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Swynswei in Nij Beets?