Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Greate Sudein 31, 8624 TV Uitwellingerga.
Groepsaccommodatie met privéwoning en aanvullende voorzieningen, zoals eigen jachthaven, huurvloot polyvalken, kantoorgebouw en speelveld. Zeer aantrekkelijk gelegen in het hart van het Friese merengebied aan open vaarwater!
Het betreft hier een vrijstaande boerderij, waarbij het voorhuis in gebruik is als privéwoning. De voormalige schuur is ingericht en in gebruik als groepsaccommodatie ten behoeve van 49 personen. Het totale terrein is 6206 m² groot. Op eigen terrein is verharde parkeergelegenheid gerealiseerd ten behoeve van ca. 40 personenauto's. Het achter terrein is in gebruik als speelweide annex kampeerterrein. Tevens bevindt zich hier de forse haven met 33 ligplaatsen.
De groepsaccommodatie:
Deze ruimte betreft een groot deel van de voormalige schuur, zowel de begane grond, als op de 1e verdieping. Totaal vloeroppervlak ca. 400 m². Deze ruimte is afgestemd op maximaal 49 personen en is geheel ingericht met voldoende bedden en volledige inventaris. Op de begane grond bevind zich de recreatieruimte (ca. 145 m²) met bar, een professioneel ingerichte keuken- en voorraad ruimte. In 2015 is de beneden ruimte ingrijpend aangepast. Daarnaast is er een ruime entree met toegang tot het sanitaire gedeelte met vloerverwarming, bestaande uit een dames- en heren afdeling, ingericht met toiletten en douches. Op de eerste verdieping bevinden zich 7 slaapvertrekken met in totaal dus 49 een persoons bedden. Nooduitgangen aanwezig. De groepsaccommodatie beschikt over een vast en uitgebreid klanten bestand en een hoge bezettingsgraad.
De privéwoning:
De privéwoning is recent grondig gemoderniseerd en goeddeels geïsoleerd en beschikt over ca. 160 m² woonoppervlak. De begane grond is gedeeltelijk v.v. vloerverwarming. Veel kozijnen zijn vernieuwd in kunststof.
Indeling: Ruime hal/entree + vide, woonkeuken (ca. 24 m²) v.v. moderne keukenopstelling met veel inbouwapparatuur, wasruimte, woonkamer (ca. 42 m²) met opkamer en schouwpartij + rookkanaal, gang + toilet en provisiekelder, toegang werkplaats/opslagruimte.
1e verdieping: overloop, 2 forse slaapkamers, moderne badkamer v.v. toilet, dubbele wastafel en inloopdouche.
Verhuurvloot Polyvalken:
Tot het bedrijf behoren 19 volledig uitgeruste en goed onderhouden polyvalken. Deze gemakkelijk te hanteren zeilboten worden zowel ter beschikking gesteld aan de gebruikers van de groepsaccommodatie, als ten behoeve van losse verhuur. De vloot ligt afgemeerd in de eigen haven.
Kantoorgebouw:
Op het achter terrein is een goed geoutilleerd kantoorgebouw gerealiseerd, zodat de zakelijke werkzaamheden gescheiden kunnen blijven van de privéomgeving. Totaal vloeroppervlak ca. 50 m². Verwarming middels eigen c.v.-installatie.
Jachthaven:
De eigen haven + eigen oever beschikt over ca. 33 ligplaatsen, alsmede een trailerhelling. Totaal ca. 180 m. walbeschoeiing, waarvan ca. 140 m. uitgevoerd in hardhout. De diepgang van de haven bedraagt ca. 1.00 tot 1.30 meter.
Locatie:
Het bedrijf is centraal gelegen in het Friese merengebied, aan de zuidzijde van het Sneekermeer/ Prinses Margrietkanaal. Vanaf deze locatie is het Sneekermeer snel en gemakkelijk bereikbaar als staande mastroute. In de directe omgeving liggen vele aantrekkelijke watersportdorpen, zoals Terherne, Grou, Langweer, IJlst, Heeg. En natuurlijk Sneek en Joure met alle noodzakelijke voorzieningen.
Het bedrijf genereert al jaren voldoende inkomsten voor de eigenaar om hiervan te kunnen bestaan, terwijl hij zich hier thans niet full-time mee bezig houdt. Het bedrijf leent zich dan ook uitstekend voor een opvolgend ondernemer die er nog activiteiten naast wil ontwikkelen. Er zijn nog voldoende uitbreidingsmogelijkheden om dit alsnog te kunnen realiseren. Zo zijn bijvoorbeeld de verhuur en onderhoud motorboten enige jaren geleden afgestoten, omdat de huidige eigenaar het wat rustiger aan wilde doen.
Samengevat: Een mooi en gezond bedrijf met voldoende mogelijkheden. Het is bovenal ook een fantastische plek om te wonen.
Bijzonderheden:
* Gebruikersvergunning aanwezig.
* Brandveiligheidscontrole recent uitgevoerd.
* Legionella beheersplan.
* Eigen, dubbelwandige dieselolie tank.
* Elektrische installatie recent gekeurd volgens NEN1010/3140.
* Alle relevante toebehoren aanwezig.
* Inclusief website, telefoonnummers en klantenbestand.
* Kortom, u kunt hier zo aan de slag en tevens heerlijk wonen!

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,woonboerderij
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 2500
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Zadeldak
Aan water Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak asbest
Perceel oppervlakte 6206
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Nefit HReigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: asbest
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Garage inpandig Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Anders
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking c.v.-ketel
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Greate Sudein in Uitwellingerga?

Aangeboden door:

Wonen aan Water Makelaars BV.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier