Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Laat u verleiden door de luxe en comfort van de 'Wellness Villa 516', de prachtige vakantievilla op Landgoed de Scheleberg.

Met zijn imposante plafonds, grote raampartijen en bosrijke omgeving is deze woning de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie, of een rendabele verhuuropbrengst.

Betreed de woning en voel u direct thuis! Zowel het interieur als het exterieur van de 'Villa 516' blenden perfect in met de omgeving en creëren een gevoel van rust en ruimte. Voorzien van meerdere split unit airco systemen op zowel begane grond als de eerste verdieping is het in deze woning het gehele jaar heerlijk te vertoeven!

Begane grond:
Deze prachtige instapklare Villa beschikt over een royale leefruimte met een zithoek en eethoek voorzien van comfortabel en luxe meubilair. De moderne keuken is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur en beschikt over meer dan genoeg werk- en bergruimte. Verder vindt u op de begane grond nog een twee-persoons slaapkamer, apart toilet en een badkamer. De volledige betegelde badkamer bestaat uit een wastafelmeubel en een inloopdouche met glazen tussenwand.

De eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een tweede badkamer, deze badkamer is wederom uitgevoerd in dezelfde stijl als op de begane grond en beschikt over een toilet, wastafelmeubel met bergruimte en een glazen douchecabine.
De 3 slaapvertrekken bestaan uit 2 slaapkamers voorzien van twee enkele bedden en 1 slaapkamer met een tweepersoons-bed, ook is deze kamer voorzien van een schuifwanden kast met spiegelafwerking.

Betreed de tuin via de raampartijen in de leefruimte en geniet van het aangelegde (deels) verhoogde terras en de wellness in een afgeschermde hoek. De zeer uitgebreide wellness maakt deze Villa bijzonder luxe uitgevoerd. De wellness bestaat uit een buitendouche, jacuzzi en een sauna.
Ook zit er aan de buitenkant van de woning een deur die toegang geeft tot een ruime inpandige berging, perfect voor het opbergen van de tuinkussens of het stallen van uw fiets.

Kenmerken:

- Perceelgrootte: 520 m2
- Woonoppervlakte: 105 m2
- Aantal slaapplaatsen: 8
- Verwacht energielabel: A
- Bijzonderheden: 3 airco's, een jacuzzi, sauna, en buitendouche.

Koop dit vakantiehuis en geniet van een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bepaal zelf wanneer u het wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Profiteer van interessante fiscale voordelen en een interessant rendementspercentage. De verhuurorganisatie van het park regelt het verhuurproces voor u.



Over Landgoed de Scheleberg...

Landgoed de Scheleberg is een vakantiepark in Lunteren, gelegen op een prachtige locatie midden op de Veluwe. Het bosrijke vakantiepark komt vaak terug in lijstjes met de mooiste vakantieparken in Nederland. De indrukwekkende oprijlaan zorgt direct voor het ultieme vakantiegevoel. Vervolgens kan het genieten beginnen!

Ontdek tijdens uw verblijf het bosrijke vakantiepark, de verschillende faciliteiten en de natuurrijke omgeving. Het vakantiepark is omringd door vele fiets- en wandelroutes, die leiden naar de mooiste plekken op de Veluwe. De nabije omgeving heeft ook meer dan genoeg te bieden; bij het verlaten van uw villa staat u gelijk midden in de Gelderse bossen.
Ontdek een van de mooiste Nederlandse vakantieparken tijdens een verblijf op Landgoed de Scheleberg in Lunteren.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!


Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 105
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 520
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 105
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 520
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij