Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een ruime kavel van 755 m2, rustig gelegen op een autoluwe stek in een kleinschalig villawijkje in het hart van de gewilde woonwijk PASSEWAAIJ, treft u deze degelijke, traditioneel gebouwde MEDITERRANE VRIJSTAANDE VILLA (bouwjaar 2001) met DUBBELE CARPORT en vrijstaande STENEN BERGING. Royaal van afmetingen met een woonoppervlak van ruim 240 m2, een inhoud van bijna 1.000 m3 en voorzien van een hoogwaardige afwerking zoals u in deze prijsklasse mag verwachten. Inpandig heerst het ruimtegevoel, mede vanwege de speelse en verrassende plattegrond, maar ook exterieur heeft u een prima gevoel van ruimte vanwege de rondom gelegen groene tuin, de oprit biedt bovendien plaats aan maar liefst 4 a 5 auto's en 2 auto's kunnen geparkeerd worden onder de carport.

Rustig gelegen (je moet weten waar het ligt en hoe je er kunt komen) in een fraaie, groene woonomgeving, met alle dagelijkse voorzieningen in het wijkwinkelcentrum direct onder handbereik en het medisch centrum met o.a. een huisarts en een apotheek ligt net om de hoek. Ook een drietal (basis-)scholen liggen op een steenworp afstand en Passewaaij heeft een eigen NS-station dat u binnen 5 minuten lopen kunt bereiken. Een rechtstreekse treinverbinding naar Utrecht maakt de ligging centraal in Nederland perfect.

Hoewel de woning in basis al zeer ruim van opzet is, heeft de huidige eigenaar in 2011 een aanbouw laten realiseren van maar liefst 50 m2! Deze functioneert thans als hobbyruimte maar uiteraard kunt u er een eigen invulling aan geven: een zeer royale slaapkamer met eigen badkamer maakt volledig gelijkvloers wonen mogelijk maar ook een (professionele) kantoorruimte is een optie en voor de liefhebbers mag het natuurlijk ook een wellness-ruimte of riante thuisgym worden! Ter inspiratie voor u hebben we een tweetal artist-impressions laten maken van een thuiskantoor en van een luxe slaapkamer in hotelstijl, deze zijn ingevoegd in de fotoreportage.

Wordt dit fraaie landhuis uw droomhuis voor de volgende fase in uw wooncarrière? Bel of mail ons maar en wij nemen de tijd voor een zeer uitgebreide bezichtiging!

ruime overdekte entree, toegang tot de hal via dubbele deuren, meterkast met moderne en uitgebreide installatie, stookruimte met HR-combiketel en de witgoed-aansluitingen, luxe toilet met zwevend closet, garderobekast. Toegang tot de voormalige garage welke in gebruik is al een praktisch thuiskantoor, extra daglichttoetreding geschiedt via een tweetal Veluxvensters, deur naar de carport van bijna 12 meter lang, welke plaats biedt aan een tweetal auto's, veilig achter een stalen hekwerk.

Vanuit de hal bereikt u tevens de royale, L-vormige woonkamer met een zithoek met erker en een ingebouwde houthaard, tuingericht treft u een fraaie serre welke in gebruik is als eetkamer, deze is middels 2 schuifpuien af te sluiten van de woning en biedt directe toegang tot de tuin. De open keuken (met 2 extra Veluxvensters) is voorzien van een hoogwaardige, moderne opstelling van het merk Bulthaup en biedt een kookeiland en complete inbouwapparatuur van het merk Miele, waaronder een espresso-machine. Via een kleine bijkeuken bereik je de prachtige aangebouwde vleugel aan de woning van bijna 40 m2, deze functioneert nu als hobbyruimte maar uiteraard kunt u er een eigen invulling aan geven: een zeer royale slaapkamer met eigen badkamer maakt volledig gelijkvloers wonen mogelijk maar ook een (professionele) kantoorruimte is een optie en voor de liefhebbers mag het natuurlijk ook een wellness-ruimte of riante thuisgym worden! Ter inspiratie voor u hebben we een tweetal artist-impressions laten maken van een thuiskantoor en van een luxe slaapkamer in hotelstijl, deze zijn ingevoegd in de fotoreportage. Vanuit deze ruimte kunt u eveneens via een schuifpui naar de tuin. Op de begane grond is nog een extra kamer aanwezig welke nu in gebruik is als fitness-ruimte.

Vrijwel de gehele begane grond is afgewerkt met hoogglans gepolijst Italiaans marmer in een beige tint, voorzien van vloerverwarming als bijverwarming.

Energetisch: de woning wordt nog conventioneel verwarmd met een gasgestookte CV-ketel en bijverwarmd (en gekoeld) via een viertal airco-units maar gezien het feit dat er maar liefst 50 zonnepanelen gelegd zijn, is ook de toepassing van andere verwarmingsconcepten op termijn een optie. De woning beschikt over een A+ label.

Tuin en buitengebeuren: een keurig met gebakken klinker bestraatte oprit biedt plaats aan 4 a 5 auto's en nog 2 onder de carport, grasgazon, terrassen en borders geven een invulling aan de zeer royale en privacyvolle achter- en zijtuin, een solide, stenen buitenberging ten behoeve van uw fietsen, (tuin-)gereedschappen en buiten-meubilair is achter op het perceel gebouwd. Direct aan de woning is in 2021 een aluminium veranda geplaatst (ca. 25 m2), deze is voorzien van elektrisch bedienbare zonwering. Hier is het tijdens de zomer écht genieten van het buitenleven! Deze veranda is niet opgenomen in de vraagprijs doch kan separaat aangekocht worden.

Eerste verdieping: overloop met separaat toilet, v.v. een zwevend closet en een fonteintje, 3 slaapkamers, de hoofdslaapkamer van maar liefst 22 m2 heeft een ingebouwde kastenwand. In 2015 is de badkamer volledig gerenoveerd, deze is uitgerust met een ruime inloopdouche, een badkamermeubel en hoogwaardige kranen.

Via een vlizotrap op de overloop bereikt u de tweede verdieping, een bergzolder zonder stahoogte of daglicht.

Highlights:
- een Topklasse landhuis in Mediterrane bouwstijl;
- bijna 1.000 m3 en 240 m2 woonoppervlak, prima maten!
- luxe afgewerkt en goed onderhouden;
- energielabel A+ o.a. vanwege 50 zonnepanelen;
- volop opties voor een eigen invulling aan het gebruik;
- veel ruimte voor het parkeren van uw auto's;
- gelegen op een heerlijke lokatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Landhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 241
Inhoud woonhuis 960
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 500
Garage opp 35.31
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 755
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
LeeftijdCV ketel 2011
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Landhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 241
Inhoud woonhuis 960
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 500
Garage opp 35.31
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 755
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
LeeftijdCV ketel 2011
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IMMO van Wijk makelaardij