Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in villa 'Beekhoeve 269', een prachtige vakantiewoning gelegen op Recreatiepark Beekbergen.

Bij binnenkomst in de villa komt u direct in de centrale ruimte terecht, waar u de keuken en de leefruimte aantreft. De grote raampartijen in de leefruimte zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte een open en sfeervolle uitstraling heeft. Tevens krijgt u vanuit de leefruimte toegang tot de tuin via openslaande deuren die uitkomen op het terras. De outdoor wellness, bestaande uit een sauna, jacuzzi en een buitendouche, is gelegen in een afgeschermde hoek van de tuin en maakt het verblijf in deze woning dan ook optimaal genieten!

De strakke hoekkeuken is voorzien van witte kastjes, een donker werkblad en voldoende werk- en bergruimte. Deze praktische keuken is volledig uitgerust met een 4-pits gasstel, broodrooster, koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en koffieapparaat.

Aan weerszijden van de leefruimte bevinden zich de slaapkamers, die zijn ingericht met natuurlijke houttinten en beschikken over voldoende kastruimte. Elke slaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer, die verschillend zijn ingedeeld maar beide luxe douchepanelen met glazen deuren en een wastafelmeubel met twee wastafels hebben.

Deze villa biedt plaats aan 4 personen en is de perfecte plek om te genieten van een ontspannen vakantie. Of u nu zelf wilt genieten van deze luxe villa of het wilt verhuren, de bijzondere indeling, locatie en de aanwezigheid van een outdoor wellness maken deze woning ideaal voor beide doeleinden.

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daaraantoe bent én profiteert u van interessante verhuuropbrengsten. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage. 


Kenmerken: 

- Perceelgrootte: 509 m2 
- Woningoppervlakte: 62 m2 
- Aantal slaapplaatsen: 4 
- Verwacht energielabel: A 
- Bijzonderheden: grote tuin met sauna, jacuzzi en buitendouche


Over Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen is een kleinschalig vakantiepark op de Veluwe met verwarmd buitenzwembad, restaurant en fietsverhuur. De ligging, midden in de bossen, maakt het de ideale vakantiebestemming voor zowel een ontspannen, als een actieve vakantie en alles daar tussenin! Een verblijf op Recreatiepark Beekbergen staat garant aan een fijne vakantie, midden in de natuur. Vanaf het vakantiepark loopt u namelijk zo de Veluwse bossen in. Liever de wijdere omgeving ontdekken? Ontdek de omgeving met de fiets! Het vakantiepark is daarbij de ideale uitvalsbasis voor een ritje met de Veluwse stoomtrein, een bezoek aan Paleis het Loo of de Apenheul. Ook de Hanzesteden Harderwijk en Zutphen liggen op korte afstand van Recreatiepark Beekbergen in Beekbergen. 

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 62
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 509
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 62
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 509
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij