Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de wijk Neerbosch-Oost gelegen ruime eengezinswoning met zonnige tuin op het zuidwesten.
Alle denkbare voorzieningen zijn op loopafstand met onder meer het winkelcentrum "De Notenhout", bushalte, treinstation "De Goffert", basisscholen, speeltuin en een kinderboerderij. Daarnaast is er een nieuw kindcentrum tegenover de woning met BSO en VE faciliteiten. Voor het huis zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar. Het centrum van Nijmegen is in 10 minuten met de auto bereikbaar en er is een perfecte verbinding met de A73 en de A50.
INDELING
Begane grond
Entree, garderobe, gang, toiletruimte, verdiepte trap-/meterkast. Lichte doorzonkamer met lichte plavuizenvloer en openslaande deuren aar de zonnige achtertuin, half open keuken met inbouwapparatuur, te weten een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven en eveneens een deur naar de tuin.
1e Verdieping
Overloop, toiletruimte, 3 slaapkamers waarvan 2 zeer ruim, een geheel tot het plafond betegelde badkamer met ruime douchecabine en wastafel.
2e Verdieping
Vaste trap naar voorzolder met klein dakraam en wasmachine aansluiting, bergruimte en c.v.-opstelling. Ruime kamer voorzien van Velux dakramen met zonwering geplaatst in 2015. Deze verdieping is geheel voorzien van een lichte laminaatvloer.
BIJZONDERHEDEN
2015
De complete voor- en achtergevel zijn vernieuwd. De originele gevelbeplating is vervangen voor degelijk metselwerk aan voor- en achterzijde, buitenschilderwerk, gehele woning is voorzien van mooie houten kozijnen met dubbele beglazing, aan de stenen berging een extra overkapping voor opslag, buitenkraan achtergevel, tuin is ook achterom bereikbaar, zonnescherm aan tuinzijde.
2017
Er zijn 16 zonnepanelen geplaatst met een opbrengst van 4000 kWh in het jaar 2020. Daarnaast is de zolderetage volledig geïsoleerd waardoor de woning aanzienlijk zuiniger is in energie gebruik (Energielabel B).
2020
De oude CV ketel is vervangen door een Tzerra Ace 28c CW4 inclusief een slimme eTwist thermostaat.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 147
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 147
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl