Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een royale halfvrijstaande, instapklare woning op een geliefde locatie en op korte afstand van het centrum van Nijmegen? Wij hebben ‘m voor je gevonden! Deze woning is de laatste jaren vrijwel volledig gemoderniseerd! Nieuwe keuken, badkamer, laminaat op alle verdiepingen, dakkapel, dak en dakpannen. De woning heeft 4 slaapkamers, een vrijstaande stenen garage, zonnepanelen en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is op steenworp afstand gelegen van stadspark "De Goffert" en de Hazenkamp. De wijk heeft goede voorzieningen zoals winkels en scholen. Door de centrale ligging in Nijmegen zijn alle stedelijke voorzieningen direct onder handbereik zoals NS station Goffert, het UMC Radboud, CWZ, Wellnescentrum Sanadome en het centrum van Nijmegen. Klinkt dit als jouw toekomstige woning? Dan nodigen we je graag uit om deze woning van binnen te komen bezichtigen.

Verkoopinformatie: Van deze woning is een eigen website beschikbaar met video en een virtuele 360 tour. Download op Funda de brochure en gebruik daarin de actieve link naar de website: muntweg532.nl

INDELING

Souterrain: Ruime kelder 10 m2 thans als berging in gebruik. Hier ook toegang tot de kruipruimte.

Begane grond: Entree, hal met meterkast, nieuwe toiletruimte met zwevend closet. Lichte woonkamer met nieuwe laminaatvloer, houtkachel en achterdeur en schuifpui naar de zonnige tuin. Moderne keuken (2022) voorzien van inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en combimagnetron. Toegang naar de ruime provisiekelder (ca. 10 m2).

1e verdieping: Overloop met toiletruimte, 3 ruimtelijke slaapkamers, moderne badkamer (2022) met inloopdouche, ligbad en wastafel.

2e verdieping: Te bereiken via vaste trap, ruime voorzolder met wasmachine aansluiting, CV-ketel, 4e slaapkamer met veel lichtinval door de grote dakkapel (2023). In 2023 is gehele dak vernieuwd met nieuwe dakpannen en isolatie.

Tuin: Voortuin. Royale achtertuin op het westen met gazon, bestrating en schaduwplek onder de walnotenboom.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

BIJZONDERHEDEN:

- Royale halfvrijstaande woning gelegen op een geliefde locatie; - Ideale gezinswoning; - Woonoppervlakte 126 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig) - Vier slaapkamers - Nieuwe keuken en badkamer - Vrijstaande stenen garage; - Zonnepanelen - Energielabel C - Parkeergelegenheid op eigen terrein; - Grotendeels voorzien van rolluiken; - Gunstig gelegen nabij alle denkbare voorzieningen; - Goede aansluiting op uitvalswegen en het openbaar vervoer. - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 472

Overige

Perceel oppervlakte 213
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 472

Overige

Perceel oppervlakte 213
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars