Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Deze instapklare eindwoning aan Boksdoornstraat 107 in Nijmegen wacht op haar nieuwe bewoners. De woning is zeer modern met onder andere een nieuwe badkamer, fraaie afwerking en energielabel A. De eigen parkeerplaats en zonnige tuin maken het plaatje compleet. Wees er snel bij en plan een bezichtiging bij ons in, tot dan!

Indeling
Woonkamer
De woning is te betreden via de ruime entree met meterkast en toegang tot de trapopgang naar boven, woonkamer en het vernieuwde, separaat toilet met een fonteintje. De benedenverdieping is afgewerkt met een lamelparketvloer met whitewash en de wanden zijn behandeld met spacwerk.

De tuingerichte woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen aan de achterzijde. Daar verbinden de dubbele openslaande tuindeuren binnen met buiten, wat zorgt voor een mooie verlenging van de leefruimte.

Keuken
De woonkamer loopt naadloos over in de open keuken aan de voorzijde. De nette keuken is onlangs grotendeels voorzien van nieuwe apparatuur. Je beschikt in de keuken over inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Samen met de vele werk- en opbergruimte is het nodige kookcomfort gegarandeerd.

Slaapkamers
Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, welke helemaal naar jouw woonwensen kunnen worden ingericht. De nette afwerking met de in 2021 vervangen laminaatvloer en lichte wanden maken het je daarbij extra gemakkelijk. Alle drie de slaapkamers beschikken over rolluiken.

Badkamer
Ook de vernieuwde, marmeren badkamer is op de bovenverdieping gesitueerd. Deze is uitgevoerd met een ruime inloopdouche, wastafelmeubel met waskom en toilet. Wat een luxe uitstraling!

Verder is er een inpandige berging op de bovenverdieping met daarin de CV-ketel en aansluiting voor de wasapparatuur. Handig, zo’n aparte wasruimte!

Tuin
De zonnige tuin is op het zuidoosten gelegen en fraai aangelegd met een terras, bloembakken en een schutting. Dat belooft pas echt ontspannen buiten zitten. Daarnaast zijn de achterom en vrijstaande, houten berging met elektra zeer praktisch.

De auto parkeer je op de eigen parkeerplaats, ideaal!

Bijzonderheden:
- Energielabel A, dit verloopt op 28-12-2032;
- Instapklaar;
- Volledig geïsoleerd tijdens de bouw in 2005;
- Het platte dak is geschikt voor het plaatsen van PV zonnepanelen;
- Het buitenschilderwerk is in het najaar van 2022 gedaan;
- Eigen parkeerplaats;
- Zonnige tuin.

Omgeving
De woning ligt in de wijk Heseveld, op korte fietsafstand van de Nijmeegse binnenstad en Station Nijmegen. Winkels, scholen, een kinderopvang en sportfaciliteiten zijn in de buurt te vinden. Dorpspark Hees en het zwembad Nijmegen-West zijn vlakbij. Het CWZ, Radboudumc, de Radboud Universiteit en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen liggen ook allemaal op fietsafstand. De Graafseweg leidt naar de snelwegen in de regio. De natuur is in Nijmegen nooit ver weg: De bosrijke omgeving van de Heilige Landstichting en Berg en Dal, de uiterwaarden van de Waal en de Ooijpolder omringen de stad.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 137

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 137

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen