Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMHUIS VOOR JONGE GEZINNEN

Stel je voor: een plek waar je kinderen vrij kunnen spelen in een sprookjesachtige tuin, waar je de drukte van de stad achter je laat en thuiskomt in een oase van rust. Dit is geen droom, maar de realiteit voor het jonge gezin dat kiest voor deze charmante vrijstaande woning in de groene wijk Stekkenberg. Met een ruim woonoppervlak, drie slaapkamers en een bewoonbare leefkelder is dit huis instapklaar voor jouw gezin.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Vrijstaande woning met een zee aan ruimte en privacy- Fraai aangelegde tuin, perfect voor zomerse barbecues en kinderspel- Gelegen in een groene, kindvriendelijke omgeving- Ruim woonoppervlak van 117 m², verdeeld over meerdere verdiepingen- Instapklaar: pak je spullen en begin met genieten- Drie ruime slaapkamers en een multifunctionele leefkelderEEN THUIS WAAR JE HART SNELLER VAN GAAT KLOPPEN

Zodra je de drempel van deze woning overstapt, voel je het: dit is een thuis waar liefde woont. De lichte woonkamer nodigt uit tot gezellige avonden met vrienden of knusse filmavonden met het gezin. De geur van versgebakken koekjes waait je tegemoet vanuit de moderne keuken, die van alle gemakken is voorzien.

De leefkelder biedt een zee aan mogelijkheden: een speelparadijs voor de kinderen, een thuisbioscoop of misschien wel jouw eigen fitnessruimte. De keuze is aan jou! De slaapkamers zijn stuk voor stuk een rustpunt in het huis, waar de zachte tapijten je voeten strelen en de geluiden van de natuur je in slaap wiegen.

De tuin is een hoofdstuk apart. Hier vind je de perfecte mix tussen zon en schaduw, tussen bloeiende bloemen en robuuste bomen. Het is een plek waar je de seizoenen intens beleeft en waar elk zonnestraaltje wordt gevierd.

INSTAPKLAAR EN MEER

Dit huis is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een zegen voor de praktische ziel. Instapklaar betekent hier echt instapklaar. Geen verbouwingsstress, geen onvoorziene kosten, gewoon de sleutel omdraaien en je nieuwe leven kan beginnen. Met drie slaapkamers is er ruimte voor iedereen en de leefkelder biedt extra ruimte die je naar hartenlust kunt invullen.

Ontdek de vrijstaande woning in Stekkenberg, waar je geniet van privacy en ruimte. De fraai aangelegde tuin is een paradijs voor jong en oud, met genoeg plek voor ontspanning en spel. De groene omgeving ademt rust en nodigt uit tot avontuurlijke ontdekkingstochten. Binnen biedt het ruime woonoppervlak van 117 m² comfort en vrijheid. Het huis is instapklaar, dus je kunt direct beginnen met het creëren van onvergetelijke herinneringen. De drie slaapkamers zijn jouw persoonlijke oases van rust, en de leefkelder wacht op jouw creatieve invulling. Dit is het huis waar je toekomst begint.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 653

Overige

Perceel oppervlakte 455
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 653

Overige

Perceel oppervlakte 455
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen