Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STARTERS OPGELET: JOUW DROOMAPPARTEMENT IN HET GROENEWOUD WACHT OP JE!

Ben je een starter op de woningmarkt en droom je van een eigen plek in een groene, levendige wijk? Zoek niet verder! Dit driekamerappartement in het prachtige Groenewoud biedt alles wat je hartje begeert: ruimte, comfort en een toplocatie vlakbij het Radboudziekenhuis. Perfect voor alleenstaanden of jonge stellen die willen genieten van het beste van twee werelden: de rust van de natuur en de dynamiek van de stad.

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS:

Driekamerappartement: Ruimte en comfort met twee slaapkamers en een lichte woonkamer.
Toplocatie in Groenewoud: Geniet van de natuur en de nabijheid van stedelijke voorzieningen.
Nabij Radboudziekenhuis: Ideaal voor medisch personeel of diegenen die graag dichtbij medische voorzieningen wonen.
Woonoppervlakte van 63m2: Perfect ingedeeld voor maximale leefruimte.
Ideaal voor alleenstaanden of jonge stellen: Een liefdesnestje of een solide start, dit appartement past bij jouw levensfase.

EEN THUIS WAAR JE HART SNELLER VAN GAAT KLOPPEN

Stap binnen in dit lichtovergoten appartement en voel meteen de warme sfeer die je verwelkomt. De ruime woonkamer, met grote ramen die uitkijken op het groene Groenewoud, nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige diners met vrienden. De twee slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een comfortabele nachtrust en een thuiswerkplek, mocht je de balans tussen werk en privé willen bewaren.

De keuken, het hart van het huis, is uitgerust met moderne apparatuur en biedt alle ruimte om jouw culinaire kunsten te vertonen. De geur van versgebakken brood of een zorgvuldig bereide maaltijd zal je nieuwe thuis vullen en zorgen voor onvergetelijke momenten.

De badkamer, strak en functioneel, is jouw persoonlijke wellness-oase. Hier begin je de dag fris en eindig je hem ontspannen. En met het Radboudziekenhuis op loopafstand, is het een geruststellende gedachte dat topzorg altijd dichtbij is.

EEN LOCATIE DIE JE LEVEN VERREIKT

Groenewoud is niet zomaar een wijk; het is een community waar je je direct thuis voelt. De groene lanen en parken nodigen uit tot zonnige wandelingen en sportieve activiteiten. En met de bruisende binnenstad op fietsafstand, zijn cultuur, winkels en uitgaansgelegenheden altijd binnen handbereik.

Dit driekamerappartement in het Groenewoud is een parel voor starters. Met een woonoppervlakte van 63m2 is er genoeg ruimte om te leven, te lachen en te groeien. De ligging in een natuurrijke omgeving, gecombineerd met de nabijheid van het Radboudziekenhuis, maakt het een unieke kans. Of je nu alleen bent of samen met je partner, dit appartement biedt het perfecte startpunt voor een nieuw hoofdstuk in je leven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 212

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 212

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen