Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruimte en comfort zijn de eerste woorden waaraan u denkt bij het zien van deze prachtige hoekwoning met garage en eigen oprit!

De woning heeft een fraai afwerkingsniveau, is van alle gemakken voorzien en direct te betrekken! De woning is gelegen in een kindvriendelijke en gezellige buurt met ruim voldoende parkeergelegenheid. Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers aan. De ruimte op de tweede verdieping is nog geheel vrij in te delen. Hier kunnen met gemak nog twee slaapkamers gerealiseerd worden. Het perfecte onderhoud ziet u terug in vloeren, wandafwerking, complete keuken en moderne badkamer. Kortom; instapklaar!

Deze zeer fraaie woning ligt in één van de laatste uitbreidingswijken van Nijkerkerveen. Een gezellig dorp wat bijzonder centraal ligt. In het dorp vindt u een supermarkt, een bibliotheek annex dorpshuis, een basisschool, huisarts en sportgelegenheden. Daarnaast zijn de winkels en het station van Amersfoort-Vathorst en Nijkerk binnen handbereik. Ook een bushalte is dichtbij. Met de auto rijdt u binnen enkele minuten op de A28 richting Utrecht en Zwolle of de A1 richting Amsterdam en Apeldoorn.

Bouwjaar 2015. Woonoppervlak 133 m². Perceeloppervlak 240 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: via de verzorgde entree komt u in de hal waar zich de toiletruimte met wandcloset zich bevindt. Tevens is hier de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is verzorgd afgewerkt. Zo is er een fraaie houtenvloer aanwezig met vloerverwarming en zijn de wanden glad afgewerkt. Centraal in de kamer treft u een sfeervolle houtkachel aan. Ook is er nog een praktische trapkast aanwezig. Wat direct opvalt is de hoeveelheid daglicht wat de woonkamer binnen komt via de grote raampartijen en de loopdeur. De keuken is aan de voorzijde van de woning gerealiseerd in een hoekopstelling en is voorzien van een Boretti fornuis met oven, afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast. Er zijn enorm veel opbergmogelijkheden aanwezig in deze keuken met landelijke uitstraling! Via de loopdeur in de woonkamer komt u in de diepe (circa 14 meter) en zonnige tuin welke is gelegen op het zuidoosten, voorzien van sierbestrating, een gazon, borders en diverse gezellige zitplekken om op elk moment van de dag van de zon te genieten. Achter in de tuin treft u nog een pergola aan met schaduwdoek. Aan de achterzijde heeft u vrij uitzicht waardoor u veel privacy heeft! Daarnaast is er een garage aanwezig en een achterom.

Eerste verdieping: via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De drie slaapkamers zijn royaal qua afmeting en ook weer uitstekend afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer, gladde wandafwerking en draai-kiepramen. De moderne badkamer is volledig betegeld met een grijze vloertegel en witte wandtegels en beschikt over een inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel met meubel.

Tweede verdieping: een grote verdieping waar nog 2 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden! Daarnaast treft u hier de CV-opstelling (Intergas, 2015) en de wasmachine- en drogeraansluiting aan. Alles is hier fraai afgewerkt en voorzien van genoeg opbergmogelijkheden achter de schuine kanten.

Bijzondere kenmerken - Instapklare hoekwoning - Moderne badkamer en keuken - Fraai afgewerkt - Vloerverwarming op de begane grond - Voorzien van screens aan de achterzijde - Drie ruime slaapkamers (5 mogelijk) - Vrij gelegen achtertuin - Garage aanwezig - Parkeergelegenheid op eigen terrein - Centraal gelegen in een rustige woonwijk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 554

Overige

Perceel oppervlakte 240
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 554

Overige

Perceel oppervlakte 240
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij