Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke kans! Aan de rand van het fraaie buitengebied van de ‘Geldersche Vallei’ mogen wij deze prachtige, moderne vrijstaande WONING met multifunctionele bijgebouw en een dubbele garage aanbieden. Het geheel is gelegen op een kavel van maar liefst 2.615 m²! De grote schuur is op de begane grond maar liefst 180 m² groot.

Deze woning en overige opstallen werden gebouwd in 2009 en is qua ligging, wooncomfort en voorzieningen hoogwaardig te noemen. De woning is levensbestendig aangezien ook een badkamer en slaapkamer op de begane grond zijn gesitueerd. Met maar liefst 5 slaapkamers is deze woning ook geschikt voor grote gezinnen. Ook het buitenleven op deze locatie is fantastisch. Landelijk wonen en toch alle nodige voorzieningen op fietsafstand gelegen, wie wil dit nu niet? Zo is station Amersfoort-Vathorst binnen 10 minuten op de fiets bereikbaar. Ook zijn de voorzieningen in Nijkerk en Hoevelaken makkelijk bereikbaar.

Bouwjaar 2009. Woonoppervlak woning: 210 m². Bijgebouw ca. 220 m², waarvan 180 m² op de begane grond. Garage 33 m². Energielabel A.

Bijgebouw: de grote schuur is in spouw gebouwd, volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Het bijgebouw is verdeeld in twee gedeelten, het grootste gedeelte (ca. 108 m²) is voorzien van twee hoge overheaddeuren en deze ruimte wordt verwarmd door middel van een gasheater. De nokhoogte van deze schuur is maar liefst 6,31m hoog. Het kleinere gedeelte (ca. 72 m²) beschikt over een elektrische deur, eigen toilet en cv-ketel. Via een vaste trap is de verdieping (ca. 40 m²) te bereiken. Deze ruimte kan dienen als kantineruimte, of een heerlijke ruimte waar de kinderen kunnen relaxen. Het bijgebouw is voorzien van 36 zonnepanelen. Voor het bijgebouw is een goede terreinverharding aanwezig.

Garage: de dubbele garage van ruim 33 m² is eveneens in spouw gebouwd en is voorzien van twee elektrische deuren. Het elektronisch toegangshek maakt het geheel afsluitbaar.

Tuin: de tuin is fraai aangelegd, voorzien van een groot gazon, waarbij het maaien wordt gedaan door een robotmaaier. Ook is er een sproei-installatie aanwezig, zodat het tuinonderhoud u makkelijk wordt gemaakt.

Woning: ruime entree met meterkast en toegang tot toilet. Vanuit de entree heeft u toegang tot de bijkeuken en de keuken. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van o.a. de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, oven en magnetron. Het aanrechtblad is uitgevoerd in graniet. De keuken biedt ruimte om een eettafel te plaatsen. Via de openslaande deuren heeft u zicht op de fraaie tuin. De kelder van ruim 20 m² is vanuit de keuken toegankelijk en deze is op stahoogte! De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Door de vele ramen komt er veel daglicht naar binnen.

Ook vindt u op de begane grond aan de achterzijde van de woning een ruime hal met een diepe kast, een 2e bijkeuken. De slaapkamer op de begane grond is ruim 19 m² groot. De badkamer is nabij de slaapkamer gelegen en beschikt over een ruime douche en een wastafel met meubel.

1e verdieping: op deze verdieping zijn maar liefst vier ruime slaapkamers aanwezig. Twee slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. En de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een vaste kast. De badkamer is voorzien van een douche, twee wastafel met meubel en een designradiator. Op de overloop is een separaat toilet aanwezig. Alsmede een kast met daarin de cv-ketel uit 2020.

Tot slot is op de overloop een vlizotrap aanwezig, welke toegang geeft tot de bergzolder.

Toegevoegde waarde: - Uitstekend gebouwde woning - Kavel van 2615 m² - Royaal bijgebouw - Dubbele garage - Voorzien van 36 zonnepanelen - Slaapkamer en badkamer op de begane grond - Kelder aanwezig - Vier ruime slaapkamers op de verdieping - Gelegen in het buitengebied en nabij voorzieningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 862

Overige

Perceel oppervlakte 2615

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 862

Overige

Perceel oppervlakte 2615

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij