Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime tussenwoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk in Dukenburg, waardoor het een ideale omgeving is voor gezinnen. Met maar liefst 4 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een groter gezin of voor diegenen die op zoek zijn naar extra ruimte voor bijvoorbeeld een thuiskantoor of hobbyruimte.

Met een ligging in Dukenburg zijn alle nodige voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden. Bovendien biedt de nabijheid van groene parken en speeltuinen volop gelegenheid voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Kortom, deze ruime tussenwoning is de perfecte plek voor wie op zoek is naar comfortabel en kindvriendelijk wonen in een rustige omgeving met alle gemakken van het centrum van Nijmegen binnen handbereik.

Indeling: Begane grond: De woning begroet je met een ruime entree, waar ook de meterkast te vinden is. Verderop in de hal bevindt zich een zwevend toilet. Naast de hal is er een bijkeuken, voorzien van een witgoedopstelling en een inbouwkast, waardoor deze ruimte multifunctioneel is. De woonkamer is gezellig en tuingericht, met een prachtige dubbele visgraat vloer die een warme uitstraling geeft aan de ruimte. Een deur leidt vanuit de woonkamer naar de achtertuin, waardoor je gemakkelijk van binnen naar buiten kunt gaan. De halfopen keuken is een ideale plek voor kookliefhebbers, met diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, combi-oven, 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden terwijl je toch in contact blijft met de rest van het gezin of je gasten in de woonkamer.

Eerste verdieping; Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met een handige cv-kast, waarin de cv-installatie netjes is weggewerkt. Deze ruimte biedt ook toegang tot de verschillende slaapkamers. De woning beschikt over drie slaapkamers van goed formaat, allemaal voorzien van een laminaatvloer voor een warme uitstraling en gemakkelijk onderhoud. Twee slaapkamer hebben een inbouwkast en één heeft een airco. De badkamer op deze verdieping is ruim. Hier vind je een bad, douche, zwevend toilet, badkamermeubel en een designradiator. Met deze voorzieningen kun je hier genieten van ontspannende momenten na een lange dag.

Tweede verdieping: Dankzij de dakopbouw is er op de 2e verdieping een royale zolderkamer gerealiseerd. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer. Deze ruimte biedt diverse mogelijkheden, zoals het inrichten als extra slaapkamer, studeerkamer, hobbyruimte of speelkamer, afhankelijk van je behoeften en wensen.

De woning beschikt over een diepe achtertuin, wat een heerlijke buitenruimte biedt om te ontspannen, te spelen en te genieten van het buitenleven.

Een opvallend kenmerk van Zwanenveld is het grote overdekte winkel- en dienstencentrum, dat een bovenlokale uitstraling heeft en een breed scala aan voorzieningen biedt. Daarnaast bevindt zich aan de rand van de wijk het bus- en treinstation, waardoor het openbaar vervoer gemakkelijk toegankelijk is voor de bewoners. Wat betreft bereikbaarheid is Zwanenveld gunstig gelegen ten opzichte van diverse in- en uitvalswegen, waaronder de A50, A73, A12 en A15, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto. Dit maakt Zwanenveld een aantrekkelijke woonlocatie voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van rustig wonen met goede bereikbaarheid en voorzieningen binnen handbereik.

Overige kenmerken: Bouwjaar 1972; Perceeloppervlakte 137 m²; Gebruiksoppervlakte wonen ca. 119 m²; Cv-ketel Intergas extreme 2019; Energielabel D; Tuin op het oosten; Op loopafstand winkelcentrum Dukenburg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 137

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 137

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars