Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOM VAN EEN BOVENWONING IN HET KLOPPEND HART VAN DE STAD
Stel je voor: een leven vol comfort en stijl, midden in de historische charme van het bruisende centrum. Deze heerlijke bovenwoning is een parel voor het tweepersoonshuishouden dat verlangt naar een mix van gezelligheid en rust. Met vier ruime kamers, een zee van licht in de woonkamer en een zonnig balkon is dit de ideale thuisbasis voor jonge stellen die het stadsleven willen omarmen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Charmante Bovenwoning: Een eigen plek onder de sterren, weg van de drukte.
Vier Ruime Kamers: Ruimte en vrijheid om je leven in te richten zoals jij dat wilt.
Zeer Verzorgd: Elke hoek ademt zorg en aandacht uit; je voelt je direct thuis.
Licht en Ruimte: De woonkamer is een oase van natuurlijk licht, waar de zon vrij spel heeft.
Eetkamer en Balkon: Geniet van diners in de eetkamer of buiten op je eigen grote balkon.
Comfort op Één Etage: Twee slaapkamers en een badkamer, alles binnen handbereik.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS
Stap binnen in deze betoverende bovenwoning en laat je meevoeren door de sfeer van een huis dat liefde ademt. De hal verwelkomt je met open armen en leidt je naar de kern van het huis: een keuken waar kookliefhebbers hun hart kunnen ophalen en een woonkamer die baadt in het licht. Hier is ruimte voor jouw persoonlijke touch, voor jouw momenten van ontspanning en gezelligheid.

De eetkamer, grenzend aan de woonkamer, nodigt uit tot lange avonden tafelen met vrienden of intieme diners voor twee. En als de avond valt, trek je je terug in een van de twee knusse slaapkamers die jouw dromen zachtjes omarmen.

De badkamer, een toevluchtsoord van rust, is uitgerust met moderne voorzieningen die elke ochtend een frisse start beloven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het balkon, jouw privé podium onder de zon, waar je de stad aan je voeten hebt en de hemel de grens is.

HET LEVEN IN HET CENTRUM: EEN FEEST VOOR DE ZINTUIGEN
Wonen in het centrum van Nijmegen is een ervaring op zich. De geur van versgebakken brood van de bakker om de hoek, het geluid van de stad die ontwaakt, de aanblik van historische gevels die verhalen fluisteren van vervlogen tijden. Hier vind je de perfecte balans tussen de levendigheid van de stad en de rust van je eigen thuis.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
Deze bovenwoning is een droom die uitkomt voor het moderne stel dat de dynamiek van de stad omarmt zonder in te leveren op woongenot. Met een woonoppervlakte van 100 m² is er ruimte in overvloed. De verzorgde afwerking, de strategische indeling met de keuken en woonkamer als hart van het huis, en de twee slaapkamers op dezelfde etage maken het leven hier een synoniem voor gemak en comfort. Het grote balkon biedt een zonnige buitenruimte waar je de stad even kunt vergeten en je kunt onderdompelen in je eigen oase van rust.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten op dat grote balkon, genietend van de zon op je gezicht, terwijl de stad zachtjes aan je voorbijtrekt? Dit is je kans om deel uit te maken van het kloppende hart van Nijmegen. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan. Neem contact op, plan een bezichtiging en stap binnen in de wereld die jouw nieuwe thuis kan worden. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet wonen in een plek die zoveel meer is dan alleen een huis? Dit is waar jouw verhaal begint. Dit is waar je thuis komt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 348

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 348

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen