Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

===================================== Deelnemer aan het OPEN HUIS Feenstra Makelaars organiseert in samenwerking met de NVM en ERA de landelijke Open Huizen Dag op zaterdag 30 maart a.s. van 11.00 tot 15.00 u.

Tijdens de landelijke Open Huizen Dag kunt u VRIJBLIJVEND en ZONDER AFSPRAAK een kijkje nemen. =====================================

Landelijk en uniek gelegen vooroorlogs gebouwd woonhuis vrijstaand woonhuis met 365 dagen vakantiegevoel.

U wenst te wonen op misschien wel één van de mooiste locaties op de grens van het Groninger en het Drentse land, op slechts enkele minuten van de grote weg en centraal tussen Groningen en Assen gelegen.

UNIEKE ligging en woonomgeving Een gebied dat zich kenmerkt door een uniek en prachtig glooiend landschap van percelen grasland, houtwallen, bosschages, bossen en heidevelden met karakteristieke en beeldbepalende zand- en ruiterwegen. Een fantastische plek om te wonen en om te werken maar bovenal een plek om te recreëren. Te midden van de stilte-, natuur- recreatie- en beschermde natuur- en recreatie gebieden rond het Noordlaarderbos, de Onnerpolder en in de directe nabijheid het Zuidlaardermeer biedt dit gebied uitstekende mogelijkheden om o.a. te wandelen, hardlopen, fietsen, paard te rijden en om diverse vormen van watersport te bedrijven. Maar nog unieker; het pand is letterlijk gelegen aan de golfbanen van de Noord-Nederlandse Golf en Countryclub. Kortom, een plek waar het “meer dan goed” is om te wonen. Hier wilt u uw kinderen zien groot worden.

Wat zijn uw kansen en mogelijkheden

Mogelijkheid I Uw eerste mogelijkheid is de aankoop van het aldaar gelegen pittoreske en lieftallige bestaande huis. Het huis ligt op een perceel van 7820 m² eigen grond opgedeeld in een erf met tuin ruim 1700 m² en een perceel grasland ruim 6100 m² groot. Het charmante wit geschilderde huis met zijn markante raamluiken biedt een sfeervolle ambiance alwaar u kunt wonen maar ook kunt werken. De aangebouwde atelierruimte biedt hiertoe ruimte en mogelijkheden. Aanpalend aan het huis ligt een vrijstaande garage annex schuur met bovengelegen zolderruimte met aan de achterkant, de zuidzijde daaraan gebouwd een plantenkas. Het huis is enigszins gedateerd en biedt uitgebreide verbouwings- en uitbreidingskansen.

Indeling van het huis Begane grond: op de begane grond ligt een centrale ruimte in gebruik als hal annex bibliotheek. Deze is ca. 25 m² groot en v.v. een wenteltrap naar de verdieping. Aan de voorzijde ligt de woonkamer ca. 33 m² groot welke een prachtig zicht biedt op de voorgelegen golfbaan. De geheel betegelde woonkeuken 12 m² aan de achterzijde biedt een weids uitzicht over de achtertuin en aangrenzende graslanden op het Noordlaarderbos. De keuken is v.v. een tegelvloer, een vaste kastenwand, een achter/tuindeur en een eenvoudige eiken keukeninrichting met r.v.s. werkblad en dubbele spoelbak. De geheel betegelede badkamer is v.v. een ligbad en w.c. De aangebouwde L-vormige atelierruimte ca. 30 m² groot is v.v. een aanrecht, een voor- en achterdeur, c.v.kast, wasmachine aansluiting en een bergzolder met vlizotrap. Deze ruimte is multifunctioneel en kan dienen als werk-/hobbykamer maar kan ook tot woonkeuken of slaapkamer(s) worden verbouwd. Verdieping: overloop met dakraam en een w.c.ruimte met fonteintje. Twee slaapkamers resp. 16 m² aan de voorzijde met dakkapel en 9 m² aan de achterzijde met vaste kasten.

Mogelijkheid II Uw tweede mogelijkheid is de aankoop van dit uniek gelegen huis op 7820 m² eigen grond om hier eindelijk uw droomhuis te realiseren. Een droomhuis op een droomlocatie. Zeg het nou zelf, wie wil dat niet. De mogelijkheden voor het bouwen van uw droomhuis zijn ons bekend. Een uittreksel van het bestemmingsplan is beschikbaar zodat u kunt bekijken waarbinnen u uw droom woning verder vorm kunt geven.

BLIJF NIET DROMEN, GRIJP UW KANS EN MAAK EEN AFSPRAAK Feenstra ERA Makelaars – Rijksstraatweg 214 – 9752 BS Haren – 050-5347066

Kenmerken woonhuis - gebruiksoppervlak wonen: 160 m² - gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte: 9 m² - externe bergruimte: 41 m² - inhoud: 611 m³ - kamers: 4 - bouwjaar: oorspronkelijk 1919, in jaren '70 geheel herbouwd en uitgebreid

Bijzonderheden woonhuis - c.v. met Remeha HR leaseketel 2014 - warmwater via c.v.ketel - alarminstallatie

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 611

Overige

Perceel oppervlakte 7820

Feenstra ERA Makelaardij

Rijksstraatweg 214
9752BS Haren Gn (Groningen)
T: 050-5347066
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Pollselaan in Glimmen?

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag op zaterdag 5 oktober
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis