Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STIJLVOL VRIJSTAAND HERENHUIS - 1359 m2 GROND -VEEL PRIVACY

Bent u op zoek naar een stijlvol herenhuis gelegen op een royaal perceel grond v.v. veel privacy en een prachtig weids uitzicht, dan is dit uw kans!

Dit schitterende herenhuis is ontworpen met oog voor detail en biedt alle moderne voorzieningen. De ruime kamers, hoogwaardige afwerking en de goede staat van onderhoud dragen bij aan het comfortabele karakter. Bijzonder is het souterrain onder het hele huis waarin zich o.a. bevinden een aparte toegang tot het woonhuis met inpandige berging, een tuinkamer en een zeer royale garage annex schuurruimte met voorgelegen carport. De rondom het woonhuis gelegen tuin is onder architectuur aangelegd en een droom voor tuinliefhebbers. De achtertuin biedt veel privacy en is een oase van rust.

Verkoopinformatie Van deze woning is een eigen website beschikbaar met video en een virtuele 360 tour. Download op Funda de brochure en gebruik daarin de actieve link naar de website: parallelweg69.nl

Ligging Glimmen is een pittoresk dorp dat bekend staat om zijn rustige en groene omgeving met uitstekende bereikbaarheid naar Groningen en Assen. Dit herenhuis ligt aan de zuidelijke buitenrand van het dorp aan een rustige laan met hoofdzakelijk bestemmingsverkeer. Door de verhoogde ligging van woonkamer en woonkeuken bieden deze een prachtig weids en rustgevend uitzicht op de Glimmer Es. Op loopafstand bevinden zich de natuurgebieden Appelbergen en het Quintus- en Noordlaarderbos. Het is hier fantastisch dwalen over uitgestrekte zandwegen. De Noord- Nederlandse Golf & Country Club ligt bovendien nagenoeg op steenworp afstand.

Indeling Souterrain: de verdiepte overkapping annex carport geeft toegang tot de zeer royale garage annex schuurruimte en tot een aparte entree tot het woonhuis middels een inpandige berging. Deze berging is v.v. een infrarood sauna en geeft via een gangetje toegang tot een badkamer en de tuinkamer. De badkamer heeft een douche, wastafel en w.c. (Sanibroyeur). De tuinkamer heeft een grote raampartij met toegangsdeur tot het aanliggende verdiepte terras. Vanuit deze tuinkamer is de woonkamer op de (verhoogde) begane grond bereikbaar.

Begane grond: entree/ruime hal met meterkast, garderobekast, trapopgang en toiletruimte met w.c. en fonteintje. De sfeervol L-vormige woonkamer heeft een prachtig brede en moderne gashaard en dubbele openslaande deuren welke toegang geven tot het royale en deels overdekte zonneterras. Door de verhoogde ligging biedt dit zonneterras veel privacy en een prachtig zicht op de zonnige tuin. De aparte woonkeuken is v.v. een U-vormige keukeninrichting met apothekerskast en ingebouwde keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi oven/magnetron. De bijkeuken heeft een uitstort gootsteen en een wasmachine en wasdroger aansluiting.

1e Verdieping: overloop met toegang tot gastenbadkamer met douchecabine, dubbele wastafel, designradiator en twee dakramen en tot de aparte toiletruimte met w.c. en fonteintje. De vier slaapkamers hebben een royaal vloeroppervlak van 10, 16, 19 en 20 m2. De ouderslaapkamer van 19 m2 heeft een dakkapel en aansluitend een eigen badkamer welke is v.v. ligbad, dubbele wastafel, w.c., designradiator en twee dakramen. De slaapkamers van 10 m2 is v.v. een dakkapel en van 16 en 19 m2 zijn beide v.v. twee dakramen.

2e Verdieping: een royale bergzolder welke bereikbaar is met een vlizotrap en welke is opgedeeld in drie compartimenten. In één van de compartimenten bevindt zich de c.v. installatie met warmwater voorziening en de afzuigunit van de mechanische ventilatie. De overige ruimte is beschikbaar als bergzolder.

Kenmerken - perceeloppervlak: 1359 m2 - gebruiksoppervlakte wonen: 197 m2 - gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 47 m2 - gebouw gebonden buitenruimte: 32 m2 - inhoud: 906 m3 - kamers: 6 - bouwjaar: 1993

Duurzaamheid en energielabel - c.v. met Nefit 4000 combiketel bouwjaar 2018 - warmwater indirect via c.v.ketel verwarmd voorraad vat van 80 ltr bouwjaar 2018 - ringleiding met afstandbediening voor continu warmwater op alle ww tappunten - vloerverwarming op woonkamer niveau - radiatoren in souterrain en slaapverdieping - vloer-, muur- en dakisolatie - isolerende beglazing - afzuiging mechanische ventilatie van 2020 - 9 zonnepanelen (2000 Pw) dateren van 2014 - energielabel B

Bijzonderheden - elektrisch bedienbare geïsoleerde sectionaal garagedeur met afstandsbediening.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 197
Inhoud woonhuis 906

Overige

Perceel oppervlakte 1359

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 197
Inhoud woonhuis 906

Overige

Perceel oppervlakte 1359

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Feenstra ERA Makelaardij