Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke kluswoning in Veendam!

Ben jij een starter, handige klusser of belegger op zoek naar een karakteristieke woning met veel potentie? Dan is dit jouw kans! Deze half vrijstaande woning uit 1900 aan Beneden Westerdiep 131 in Veendam biedt enorm veel mogelijkheden. Met een perceeloppervlakte van 180,00 m2 en een ruime achtertuin is er genoeg ruimte om jouw droomhuis te realiseren.

DE WONING:
Het woonhuis betreedt u via de voordeur, waarna u vanuit de hal linksaf de woonkamer in kunt lopen, welke knus en gezellig aandoet en uitzicht heeft aan de voorzijde. In de hal bevindt zich tevens de meterkast.

Via de woonkamer komen we bij de woonkeuken, van waaruit wel de tweede hal in lopen naar de badkamer, het toilet en de deur naar de achtertuin. In de keuken is een deur met daarachter de trap naar de verdieping.

Op de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers, maar zou ook eventueel anders ingedeeld kunnen worden. Verder vinden we op deze verdieping op de overloop een bergruimte met CV opstelling en een inbouwkast.

Kluswoning vol met potentie! Maak het helemaal eigen!

Deze woning uit 1900 biedt je de mogelijkheid om een stempel van jouw persoonlijkheid op het pand te drukken. Met een bouwkeuringsrapport van eind december 2023, dat beschikbaar is, heb je een goede basis om mee te werken. Of je nu op zoek bent naar je eerste huis of een nieuwe investering wilt toevoegen aan je portfolio, deze kluswoning biedt onbeperkte mogelijkheden.

Vrij uitzicht en volop inrichtingsmogelijkheden

Geniet van het vrije uitzicht aan de voorzijde van de woning, dat zorgt voor een gevoel van ruimte en vrijheid. Of je nu van plan bent om het hele huis te renoveren of slechts enkele kamers op te knappen, deze woning biedt een flexibele plattegrond die je naar eigen smaak kunt inrichten.

BIJZONDERHEDEN:
- Klassieke woning met karakter
- Ruime achtertuin voor diverse mogelijkheden
- Parkeermogelijkheden langs de weg voor de woning
- Naar eigen smaak in te richten
- Bouwkeuringsrapport beschikbaar
- Vrij uitzicht aan de voorzijde

DE OMGEVING:
Veendam is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veendam, waar ook de wijk Veendam-kern onder valt, gelegen aan rijksweg N33, de weg van de Eemshaven naar Assen. Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd en is tegenwoordig de op twee na grootste plaats en de vierde winkelstad in de provincie Groningen.

De woning is zeer centraal gelegen aan een doorgaande weg, waardoor alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik zijn.
Station Veendam is een NS-treinstation aan de spoorlijn Stadskanaal - Zuidbroek en eindstation van de spoorverbinding Groningen – Zuidbroek –Veendam. Daarnaast is het station het beginpunt van de museumspoorlijn van Museumspoorlijn STAR van Veendam via Stadskanaal naar Musselkanaal.

De geschiedenis van Veendam is onderwerp van het Veenkoloniaal Museum, gelegen in het centrum van het dorp. Dit museum is zeker de moeite waard om eens te bezoeken, ook als inwoner van Veendam.

Rijk is Veendam aan scholen, sport- en overige verenigingen en er worden vele evenementen georganiseerd, zoals Veendammer Muzieknacht, Turfdagen en Pruiverij.

Daarnaast heeft Veendam een prachtig natuurgebied van ongeveer 90 hectare en het recreatiepark “Borgerswold”, waar men heerlijk kan wandelen en recreëren.

MIS DEZE KANS NIET!
Deze kluswoning richt zich op een breed publiek. Starters kunnen hun eerste stappen zetten op de woningmarkt en met een beetje renovatie een prachtige plek creëren om hun eigen thuis te maken. Klussers zullen genieten van de uitdaging en mogelijkheden om hun vaardigheden toe te passen om er een droomhuis van te maken. Beleggers kunnen profiteren van de potentie van deze woning en een solide investering doen.

Maak je droomhuis werkelijkheid en schrijf vandaag nog geschiedenis in deze kluswoning in Veendam! Neem direct contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging. We kijken ernaar uit om je rond te leiden en de vele mogelijkheden van deze woning te laten zien.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 88.2
Inhoud woonhuis 316.49
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 120
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 180
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15
Tuin breedte 8
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 88.2
Inhoud woonhuis 316.49
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 120
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 180
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15
Tuin breedte 8
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

iQ Makelaars Midden- Groningen