Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaand (permanent)wonen aan water op Parc Emslandermeer!

Deze unieke woning aan de Heuvelweg 60 in Vlagtwedde is gelegen op het bungalowpark genaamd Parc Emslandermeer, gebouwd in 1994 en biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en zorgeloos wonen. Daarnaast beschikt de begane grond over een slaapkamer en badkamer, waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is. Bovendien heeft deze woning de bestemming "wonen", waardoor je hier het hele jaar door kunt verblijven. Met een perceeloppervlakte van 476,00 m2 en een tuin gelegen aan het water, geniet je hier van veel privacy en ruimte.

DE WONING:
U komt via de voordeur aan de linkerzijde van de woning binnen in een ruime L-vormige hal met aan de rechterzijde de slaapkamer, tegenover de voordeur de badkamer en het toilet en links de trap naar de verdieping, de meterkast en de deur naar de ruime woonkamer met o.a. openslaande terrasdeuren naar het terras en een half open keuken.

De woonkamer is ruim en heeft een wintertuin/serre, waardoor er veel leefruimte is. Door zijn ligging aan de achterzijde van de woning heeft u vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht op/over het water. Door grote raampartijen in de wintertuin is er veel lichtinval. In de woonkamer is een inbouwkast aanwezig.

De moderne half open keuken bij deze ruime woonkamer is voorzien van o.a. een koelkast, inductiekookplaat, combimagnetron en vaatwasser.

De moderne badkamer op de begane grond is voorzien van bad, douchecabine en wastafelmeubel. Via deze badkamer kunt u door naar de bijkeuken met wasmachine aansluiting. Deze bijkeuken is eventueel ook van buitenaf te betreden.

De slaapkamer op de begane grond is zeer ruim en heeft een inbouwkast met schuifdeuren.

Via de vaste trap in de hal komt u op de 2e verdieping, waar zich 2 slaapkamers, een 2e badkamer, een balkon en een zolder met CV opstelling van de heteluchtverwarming bevinden.

Bij de CV ruimte is voldoende bergruimte om te gebruiken als opslagruimte en via deze ruimte heeft u toegang tot een zolderruimte.

Aan de buitenzijde van de woning ziet u een zeer ruime tuin met voldoende eigen parkeerplaatsen. Indien gewenst zou u 4 auto’s met gemak naast elkaar kunnen parkeren. Aan de rechterzijde van de woning is nog een carport voor uw auto en een extra berging met stroom.

Een van de grootste troeven van deze woning is de prachtige ligging aan het binnenmeer. Met een eigen steiger kun je optimaal genieten van het water en de rust die daarbij hoort. Of je nu wilt vissen, varen of gewoon ontspannen aan de waterkant, dit huis biedt het allemaal.

Deze woning is perfect geschikt voor ouderen die willen genieten van een rustige en comfortabele plek op een bungalowpark, maar ook voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en kindvriendelijke omgeving. De wijk Vlagtwedde heeft veel te bieden, zoals scholen, winkels en recreatiemogelijkheden.

De woning is voorzien van houten kozijnen, dubbelglas en 2 badkamers en is zeer goed onderhouden.

OVERIGE BIJZONDERHEDEN:
• Ruime woning aan het binnenmeer gelegen
• Geschikt voor permanente bewoning
• Vrijstaand
• Goed onderhouden
• Prachtig uitzicht
• Extra ruime woonkamer
• 2e badkamer op verdieping
• Vliering/zolder
• Balkon
• Wintertuin/serre
• Permanente bewoning toegestaan

HET PARK:
De woning is gelegen op Parc Emslandermeer in één van de mooiste gebieden van Groningen, genaamd Westerwolde. Door de prachtige ligging aan het binnenmeer, met eigen steiger, is deze woning zeer geliefd bij jonge gezinnen, wat de hoofddoelgroep is van dit prachtige park, maar ook bij visfanaten!

Het binnenmeer, welke provinciaal gekeurd zwemwater heeft en goede (karper)vismogelijkheden biedt, is het centrale punt van het park en het is gewoon heerlijk genieten van het uitzicht.

De woning ligt zeer centraal ten opzichte van de faciliteiten, welke op loop/fietsafstand te bereiken zijn, zoals o.a. het hoofdgebouw, restaurant en zwembad. Aan de achterzijde van de woning is er een prachtig uitzicht over het binnenmeer vanaf uw terras en/of de steiger.

Op deze kavel en in deze woning is permanente bewoning WEL toegestaan;

Parc Emslandermeer beschikt over een (gemeentelijk) subtropisch zwembad. Het zwembad heeft een 25 meter wedstrijd-, peuter-, baby-, bubbelbad en stroomversnelling met glijbaan. In het zwembad vindt u ook het saunacomplex waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Bij restaurant Roegh kunt u terecht voor een hapje en drankje en vanaf het terras is er een prachtig uitzicht over de golfbaan van GC Westerwolde. Op het park zijn voor de kinderen verschillende speeltuinen en er is een jeu de boules baan. Ook als permanente bewoner op het park kunt u hier gebruik van maken.

DE OMGEVING:
Vlagtwedde heeft alles wat men nodig heeft voor handen, er is een grote supermarkt, er zijn verschillende kleinere winkels en gezellige eetgelegenheden. Het gebied Westerwolde is uitermate geschikt voor het toerisme, zo ligt Bourtange op steenworp afstand, zijn er mooie fiets- en wandelroutes te volgen en vele oudheden te bekijken. Op het park, bij de receptie, maar zeker ook de makelaar kan u hier alles over vertellen.

KOM LANGS EN LAAT U VERRASSEN DOOR DEZE PRACHTIGE LOCATIE!
Kortom, deze woning aan Heuvelweg 60 in Vlagtwedde is een unieke kans die je niet wilt missen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en ervaar zelf de vele voordelen die deze woning te bieden heeft. Wees er snel bij, want deze woning zal snel worden verkocht!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 123.4
Inhoud woonhuis 471.41
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Dak type Dwarskap
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 476
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 123.4
Inhoud woonhuis 471.41
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Dak type Dwarskap
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 476
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

iQ Makelaars Midden- Groningen