Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Sfeervol appartement met een verbluffend panoramisch uitzicht over de Maas en op loopafstand van het bruisende centrum van Maastricht. Het appartement is gelegen op unieke woonlocatie in een gewild appartementencomplex Parkresidentie in de wijk Villapark. Dit appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer, ruime berging en een royaal dakterras van maar liefst 21m² alwaar men kan genieten van al het moois dat deze prachtige omgeving te bieden heeft.

Indeling:

Begane grond:
U komt de Parkresidentie binnen via de luxe afgewerkte algemene inkomsthal. Bij de ingang bevinden zich de video intercom en de brievenbus. De woning kan worden bereikt met de lift of via het trappenhuis. Op de begane grond bevinden zich een aantal vergaderruimtes, een biljartkamer, loungeruimte en 4 logeerkamers met een eigen badkamer. In de groene tuin rondom het wooncomplex ligt voor de bewoners een gezamenlijk terras met uitzicht over de rivier. Vanuit de tuin loop je zo het wandelpad langs De Maas op!

Zesde verdieping:
Hal met spiegelwand en trapopgang naar de zevende verdieping.

Zevende verdieping:
Overloop met toegang naar alle vertrekken van het appartement. De woonkamer (17m²) is de plek waar u kan genieten van het uitzicht over de bruisende stad Maastricht met de Hoge Brug, Sint Martinuskerk en de Sint Servaasbrug. De woonkamer geeft toegang tot de open keuken en het royale dakterras middels schuifpui.
De open keuken (5m²) in hoekopstelling met granieten aanrechtblad is voorzien van de volgende (inbouw)apparatuur, te weten: spoelbak, 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, combi magnetron en een koelkast met vriesvak. Aansluitend bijkeuken/berging (2m²) met de aansluiting voor de wasmachine. Eveneens is hier de c.v. ketel geplaatst. Vanaf het royale dakterras (21m²) kan u genieten van het 's avonds verlichte Gouvernement en het prachtige uitzicht richting België.
De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het complex, biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een inbouwkast en is maar liefst 18m² groot.
Tegenover de slaapkamer is de geheel betegelde badkamer (5m²) gelegen die uitgerust is met een douche, vaste wastafel en een wandcloset.

Zolder:
De zolder (12m²) van dit appartement is bereikbaar via een vaste trap vanuit de gezamenlijke hal en is te gebruiken als berging.

Extra informatie:
- Netjes onderhouden appartement, enige modernisering wenselijk.
- Het appartement is voorzien van stalen kozijnen met dubbele beglazing.
- Veel lichtinval in woonkamer en keuken.
- Uitstekend gelegen in de Maastrichtse woonwijk "Villapark" op loopafstand van de St. Pietersberg, het stadspark en de oude binnenstad van Maastricht.
- Verwarming en warm water wordt verkregen middels combiketel (Intergas HR; bj. 2019; gehuurd via Volta Limburg à €35,71 per maand).
- In het gebouw is een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig.
- Royaal dakterras aanwezig met blijvend vrij uitzicht.
- De hal, woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van vloerbedekking.
- Elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- Bijdrage VVE circa € 188,44 per maand bestaat o.a. uit glas- en opstalverzekering, waterverbruik, onderhoud algemene ruimtes en opbouw reservefonds.
- Definitief energielabel 'B'.

Algemene informatie:
Het Villapark en Parkresidentie is een fantastische plek om te wonen als je rust zoekt, maar niets van de stadse reuring wilt missen. Het is maar 10 minuten lopen naar de historische binnenstad. De vele voorzieningen maken het tot een plezierige leefomgeving.
Verder is appartement gunstig gelegen ten opzichte van het MUMC+, de Universiteit en diverse uitvalswegen c.q. voorzieningen waaronder scholen, winkelcentra en openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en busstation op loopafstand). De aansluiting op de A2 en de Maastrichtse ringweg N278 zijn gemakkelijk te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 203
Aantal verdiepingen 3

Overige

Lift Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 203
Aantal verdiepingen 3

Overige

Lift Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.