Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is uw kans om uw eigen dromen en ideeën te realiseren !
Bouwkavel van circa 1000 m2, gelegen tussen het Brouwerspad en de Mr. van Coothstraat.
Op de bouwkavel staat nog een volledig gedateerde, vrijstaande 30-er jaren woning met een karakteristieke voorgevel. Dit object is thans niet voor bewoning geschikt.
Optie: nieuwbouw van een vrijstaande woning. In geval van sloop en nieuwbouw/herbouw dient er in dezelfde vorm en verhouding terug te worden gebouwd en dient de huidige rooilijn aan het Brouwerspad gehandhaafd te blijven.
Let wel: De welstandscommissie zal de bouwplannen beoordelen en indien nodig aanvullende eisen stellen aan de restauratie dan wel herbouw.
Dit object is met de auto uitsluitend toegankelijk via de Mr. van Coothstraat via een naast het benzinestation gelegen toegangspad. Een ontsluiting via het Brouwerspad is niet mogelijk.
Aan de overzijde van het Brouwerspad ligt een extra perceel grond waarvan een gedeelte (oppervlakte 384 m2, bestemming: agrarisch) bij deze verkoop is inbegrepen.
Het Brouwerspad is één van de karakteristieke kerkpaden die Lith rijk is en die er vroeger voor zorgden dat in tijden van hoog water de dorpelingen toch met droge voeten naar de kerk konden komen. De rijke historie van deze plek wordt nog eens benadrukt door het aangrenzende object waarin vroeger de Lithse Bierbrouwerij gevestigd is geweest.
NIEUWSGIERIG GEWORDEN ?
Wilt u meer informatie over deze woning of een afspraak maken voor een bezichtiging ? Bel, mail of Whats App (06-36220000) ons dan gerust. Wij zijn u graag van dienst !
Tot slot:
Alle informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt er echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,eengezinswoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1384
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking c.v.-ketel

Bato Makelaars Oss

Kruisstraat 25
5341HA Oss (Noord-Brabant)
T: 0412-624866
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Brouwerspad in Lith?