Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het idyllische Brabantse lintdorp Oosteind ligt deze zeer grote woning met prachtige tuin, met daarbij een uitermate functionele bedrijfshal en tankstation. Oosteind ligt in de regio Breda op enkele kilometers van Oosterhout (NB) en op slechts enkele minuten van de snelweg A27 Breda - Utrecht. In dit dorp met ongeveer 1.300 inwoners - waar veel nog herinnert aan het oorspronkelijke leven op het Brabantse platteland - geniet u echter ongestoord van uw rust.
Het complex is groot en heeft ongekende mogelijkheden. De woning met een oppervlakte van maar liefst 430 m2 beschikt onder andere over 8 slaapkamers en drie badkamers. De bedrijfshal van ruim 500 m2 is inzetbaar voor een breed scala aan bedrijfsactiviteiten. Daarnaast is er aan de voorzijde een aparte kantoor-/winkelruimte van circa 100 m2 die zowel bedrijfsmatig als voor de woning dienst kan doen. Het bij het complex aanwezig tankstation tenslotte is verhuurd en zorgt voor extra inkomsten van circa EUR 2.400,- per maand. Als u eventueel ook de bedrijfsruimte en de kantoorruimte verhuurt zijn uw woonlasten nihil!
Woning
De woning beschikt zoals gezegd over maar liefst 8 slaapkamers en drie badkamers. Een van deze slaapkamers - recent gerealiseerd en modern afgewerkt - bevindt zich op de begane grond. Deze beschikt over een aparte grote dressing en een ruime eigen badkamer met douche en toilet. Op de begane grond bevinden zich verder een ruime woonkamer met lichte aangebouwde serre die toegang geeft tot de tuin, een keuken voorzien van alle apparatuur en een kantoor- of werkkamer aan de voorzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers en een badkamer. Op de zolderverdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer. Riant wonen met een groot gezin of met meerdere generaties is dus geen enkel probleem.
Bedrijfshal en kantoor/winkel
Gekoppeld aan de woning is de bedrijfshal met een oppervlakte van ruim 500 m2 en een vrije hoogte van circa 5 m. Binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan is deze hal in te zetten voor een breed scala aan bedrijfsactiviteiten. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich daarnaast een aparte ruimte van circa 100 m2 die te gebruiken is als kantoor, winkel, hobbyruimte of uitbreiding van het woongedeelte.
Tankstation
Het tankstation tenslotte is langjarig verhuurd aan een oliemaatschappij. Voor het huurbedrag (inclusief variabele beloning) van circa EUR 2.400,- per maand hoeft u alleen zeer klein onderhoud te verrichten zoals het schoonhouden van het terrein.
Historie
Met deze bijzondere plek koopt u ook een stukje historie van Oosteind. In het gebouw startte in 1921 katholiek onderwijs door de zusters Franciscanessen. De huidige woning deed aanvankelijk dienst als onderwijzerswoning en later als onderkomen voor de zusters zelf. De als monument aangewezen gevelsteen op de woning herinnert hieraan. In 1955 vertrokken de zusters waarna het gebouw terug werd omgevormd tot woning.
Toekomst
Op langere termijn is deze locatie potentieel geschikt voor herontwikkeling. Als op enig moment in de toekomst de verhuur van het tankstation eindigt zou in samenspraak met de gemeente onderzocht kunnen worden of de realisatie van meerdere woningen of appartementen haalbaar is. Naast alle andere voordelen van dit complex profiteert u ook van deze (nu nog verborgen) waarde.
Is uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Dan bekijken we het complex en lichten wij u alle details toe. Wij kijken er naar uit!
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1869
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1869
Woon oppervlakte 434
Inhoud woonhuis 4659

Overige

Perceel oppervlakte 1730

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1869
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1869
Woon oppervlakte 434
Inhoud woonhuis 4659

Overige

Perceel oppervlakte 1730
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

De nieuwste koopwoningen in Oosteind

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.