Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Frans Hanegraafstraat 20 Hank

Zoekt U een levensloop bestendige gezinswoning met slaap- en badkamer op de begane grond, dan is dit de ideale woning voor U.

In het centrum van het pittoreske Hank is deze fraaie vrijstaande semi-bungalow met vrijstaande berging en een zeer grote vrijstaande garage met oprit voor meerdere auto’s gelegen.

De woning staat op een perceel van 518m2 eigen grond en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 161m2 en een inhoud van ca. 536m3. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1979. De schuine daken zijn in 2019 geheel vernieuwd. De buitengevels zijn gestuct en de opbouw is voorzien van kunststof rabatdelen.

De gehele woning is voorzien van dak- en muurisolatie en grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Verwarming geschiedt middels heteluchtverwarming en warm water middels c.v.-combiketel Remeha Tzerra HR ca. 2017. Voorts is er nog een airco in de slaapkamer aanwezig.

Indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met trapopgang, meterkast (8 groepen en aardlekschakelaar) gecombineerd met een ruime bergkast, stookruimte en volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en een fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de slaapkamer. De woonkamer heeft door de goed gesitueerde raampartijen een heerlijke lichtinval en biedt veel privacy. De woonkamer is voorzien van een open haard met schouw en een eiken white wash houten vloer. De achterzijde is uitgebouwd middels een serre met schuifpui toeganggevend tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer toegang tot de dichte keuken met keukenblok in een U-opstelling en voorzien van een afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en een combimagnetron. Vanuit de keuken toegang tot een echte bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en hier zit de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur, voorts een deur toeganggevend tot de zonnige achtertuin. Vanuit de hal is de ruim opgezette slaapkamer te bereiken en deze is voorzien van een airco en een nette laminaatvloer en vanuit de slaapkamer is de badkamer toegankelijk. De badkamer is volledig betegeld in een neutrale lichte kleurstelling en voorzien van een wastafelmeubel, ligbad en een ruim opgezette inloopdouche.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 ruim opgezette slaapkamers (voorheen zelfs 4 slaapkamers), toiletruimte, badkamer en het dakterras. Door de hoog geplaatste ramen in de slaapkamers ook hier veel privacy en een bijzondere lichtinval. Een van de 3 slaapkamers heeft diverse vaste kasten en een vaste wastafel. De 2e badkamer is eveneens volledig betegeld en voorzien van een wastafel en een douchecabine. Een extra plus is de separate toiletruimte op de 1e verdieping. Daarnaast is er nog een ruim dakterras aanwezig met een oppervlakte van maar liefst 20m2.

Tuin: De tuin is zeer ruim opgezet en biedt legio mogelijkheden. Er zijn nu diverse zithoeken aanwezig, een vijverpartij, diverse borders, gazon en een buitenkraan. Er is een dubbele achterom aanwezig. Enerzijds bevindt zich een houten berging en aan de andere zijde een grote houten garage met een vliering en voor de garage is de oprit gelegen voor meerdere auto’s.

Algemeen: De woning is centraal gelegen in het centrum met letterlijk alle voorzieningen op loopafstand. Hank kenmerkt zich ook als plaats met een goed voorzieningenniveau.

Heeft u interesse om deze ruime en prachtig gelegen woning te bekijken neemt u dan contact op om een afspraak te maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 536

Overige

Perceel oppervlakte 518

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 536

Overige

Perceel oppervlakte 518

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek