Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Buitenkade 3 te Hank

Deze bijzondere karakteristieke 2 onder 1 kapwoning ligt net buiten het kleine en gemoedelijke dorp Hank. Deze woning ligt in een rustige landelijke omgeving op een zeer groot perceel van maar liefst 1556m2 grond aan een waterpartij met vrij uitzicht aan de achterzijde over de landerijen en natuur. In het naast gelegen dorp Hank zijn een basisschool en kleinschalig winkelcentrum met o.a. een supermarkt gesitueerd, dit op 5-10 minuten fietsafstand. Verder zijn openbaar vervoer en de uitvalswegen ook binnen 5-10 minuten te bereiken.

Deze onder architectuur gebouwde bijzondere woning heeft een rijke geschiedenis en is gebouwd in 1902. Bij deze unieke woning komen ruimte en landelijkheid prachtig samen in een speelse indeling met een zee aan ruimte.

De grootste pluspunten zijn:

- Perceel van ca. 1556m2 - Woonoppervlakte van maar liefst 184m2 - Inhoud van bijna 661m2 - Bouwjaar 1902 - Zeer royaal van opzet met een grote woonkamer en grote woonkeuken - Voorzien van 4 ruime slaapkamers - Groot en ruim perceel met eigen oprit en ruime parkeergelegenheid - Flinke tuin met vrij uitzicht over waterpartij

De globale indeling is als volgt:

Entree met hal en toiletruimte, grote kelderruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkeuken en woonkamer (doorzon indeling). De woonkamer is ruim van opzet en heeft een schouw met haard. De grote woonkeuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van een nette keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: vanaf de overloop is er toegang tot 3 ruim opgezette slaapkamers, vlizotrap met bergzolder en rijk voorziene badkamer. De badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, douchecabine, groot ligbad en een wandcloset-toilet. De badkamer is netjes afgewerkt en volledig voorzien van wand- en vloerbetegeling.

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. Op de overloop van de tweede verdieping is er toegang tot een bergkast, 3e separate toiletruimte en een 4e slaapkamer. Het meest bijzondere aan deze zeer ruime slaapkamer is het fenomenale uitzicht over de landerijen.

De woning heeft aan de voor-, zij- en achterzijde een grote tuin welke is afgeschermd met een prachtige groene haag die zorgt voor volledige privacy. De tuin is voorzien van een goed onderhouden vijver en sfeervolle overkapping. Het grote perceel beschikt over een ruime garage met aangrenzend een extra bergruimte en diverse carports. Achter de garage is nog een zee aan ruimte bestaande uit een grasveld met kleine boomgaard en een klein bestraat terrasje aan het water welke een rustige plek biedt.

Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere landelijk gelegen woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en kom zelf de rust en ruimte ervaren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 661

Overige

Perceel oppervlakte 1556

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 661

Overige

Perceel oppervlakte 1556

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek