Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Half vrijstaande goed onderhouden multifunctionele ruimte welke kan worden omgebouwd tot gelijkvloerse woning/bungalow. Mooi gelegen aan de rand van het centrum van Geertruidenberg op een goed bereikbare rustige en bijzondere locatie. Grenzend aan een parkeervoorziening en een zorginstelling.

Het object is voorheen in gebruik geweest als een winkelruimte/apotheek en is wegens de bestemmingsaanpassing nu geschikt te maken voor particuliere bewoning. Zoekt u een zeer ruime bungalow met een leuk stukje tuin, dan is dit echt een zeer goede optie voor u.

Het object zal nog door de nieuwe eigenaar geheel moeten worden ingedeeld en worden verbouwd naar een volwaardige bungalow. Maar met de grootte van het perceel en de grootte van de woonoppervlakte zal dat geen probleem zijn.

De grootste pluspunten van deze Bungalow in wording zijn:

- Bouwjaar 1986 - Voorzien van muur-, vloer-, en dakisolatie - Perceeloppervlakte van maar liefst 328m² - Beoogde woonoppervlakte van 147m² !!

Met de bescheiden zijtuin en achtertuin kan de nieuwe eigenaar straks ook heerlijk genieten van een prima buitenruimte en vooral van de luxe van een eigen ingedeelde en ver(nieuw)bouwde bungalow met alles gelijkvloers.

De woning biedt door zijn unieke ligging aan de rand van het centrum, privacy en rust met toch alle voorzieningen in de directe nabijheid.

Indeling:

Entree/hal: Meterkast, gedeeltelijk voorzien van alle nutsvoorzieningen (in overleg met u als koper nog naar wens aan te vullen) toegang tot de open woon/winkelruimte. Grote toiletruimte en een achtergedeelte met bergkast, stookruimte en toegang tot de achtertuin / zijtuin.

Hebben wij uw interesse gewekt ? maak dan een afspraak voor een prettige bezichtiging met ons kantoor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 567

Overige

Perceel oppervlakte 328

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 567

Overige

Perceel oppervlakte 328

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek