Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer leuk en rustig in een doodlopende straat gelegen vrijstaand woonhuis met garage (met atelier), carport, aangebouwde overkapping en een privacy biedende tuin gelegen op het zuidwesten.

Deze woning is gelegen op een perceel van 397 m² eigen grond en heeft een woonoppervlakte van 120 m² en een inhoud van ca. 481 m³. Het bouwjaar van de woning is ca. 1985 en is in 2017 voorzien van kunststof kozijnen op de 1e verdieping, daarnaast beschikt de woning ook nog over 12 zonnepanelen. Aan de voorzijde de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein onder de carport.

De woning is volledig geïsoleerd en volledig voorzien van hard houten kozijnen alsmede kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De 1e verdieping is ook nog eens voorzien van diverse rolluiken. De verwarming wordt geregeld door middel van stadsverwarming en warm water middels centrale voorziening.

Indeling van de woning: Begane grond: Overdekte zij-entree/hal met trapopgang, meterkast (7 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars) een kast met doorstroomapparaat ten behoeve van de stadsverwarming, deels betegelde toiletruimte met toilet en een fonteintje, toegang tot de ruime L-vormige woonkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een nette tegelvloer, aansluiting voor een open haard achter de lichtkoof en de schuifpui geeft toegang tot de aangebouwde overkapping. Aan de achterzijde is de half open keuken gelegen met Siematic keukeninrichting in hoekopstelling geplaatst en voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en een koelkast. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken te bereiken met de aansluiting voor de wasapparatuur en een extra uitstortgootsteen. Vanuit de bijkeuken eveneens toegang tot de overkapping en de inpandig te bereiken garage. De garage is voorzien van een stalen kanteldeur en vanuit de garage is er toegang tot het atelier. Het atelier is verwarmd, heeft ramen en een loopdeur naar de tuin. Hierdoor is het mogelijk om relatief eenvoudig nog een badkamer en een slaapkamer op de begane grond te realiseren.

1e Verdieping: Ruime overloop die toegang geeft tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Door middel van een luik toegang tot de bergzolder. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van een grote inloopkast en een frans balkon. Daarnaast ligger er aan de achterzijde 2 gelijkwaardige slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een ligbad, douchecabine, 2e toilet, vaste wastafel en een groot dakvenster. De gehele verdieping is voorzien van kunststof kozijnen (2017), rolluiken en als vloerafwerking laminaat.

2e Verdieping: Middels vlizotrap te bereiken ruim opgezette grote bergzolder met een Velux dakvenster en op de zolder is ook de omvormer van de 12 zonnepanelen gesitueerd.

Tuin/berging: Er is een verzorgde tuin rondom het huis. De daadwerkelijke achtertuin is zeer zonnig gelegen op het zuidwesten. Er zijn diverse terrassen en er is een overkapping aangebouwd met een lichtkoepel erin. Verder is er nog een vrijstaande houten tuinberging en een buitenkraan aanwezig. De tuin biedt veel privacy en grenst achter groenplantsoen. Naast parkeerruimte op eigen grond zijn er ook nog voldoende openbare parkeergelegenheden in de straat aanwezig. Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze prachtige woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 481

Overige

Perceel oppervlakte 397

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 481

Overige

Perceel oppervlakte 397

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek