Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op bijzondere locatie gelegen Rijksmonument “De Moriaen”. De begane grond is in gebruik als praktijkruimte ten behoeve van een verloskundigenpraktijk (huurovereenkomst loopt nog 1 a 2 jaar). Een zeer ruim en veelzijdig object wat zowel als commerciële ruimte verhuurd kan worden, als gebruikt kan worden als benedenwoning en separate bovenwoning. Ieder met een eigen huisnummer. Het object is gelegen aan de historische markt van Geertruidenberg met voldoende parkeermogelijkheden op de openbare weg aan de Markt.

De grootste pluspunten zijn:

- In totaal 403m² woonoppervlakte - Begane grond woon-/gebruiksoppervlakte 197 m² - Bovenwoning woon-/gebruiksoppervlakte 206m² - Prachtig gelegen aan de historische Markt - Een super groot perceel van maar liefst 490m² - Totale inhoud ca. 1535m³ - Originele bouwjaar 1627 Rijksmonument “De Moriaen” - Grote tuin, met achteringang achter het object. - Ook als beleggingsobject erg aantrekkelijk. - Vraagprijs € 575.000,00 k.k. inclusief zittende huurder op de begane grond

De globale indeling is als volgt:

Begane Grond: Entree met een open werk-/wachtruimte met een eigen ingang aan de voorzijde. Aan de achterzijde zijn er 2 verschillende werkruimtes en een keukenruimte, ook zijn er diverse bergkasten, toegang tot een grote gewelfde kelder en is er een aparte toiletruimte en een aparte badkamer met toilet en douche. Vanuit de hal en de keuken is de zeer ruime achtertuin te bereiken. De gehele begane grond is keurig afgewerkt en voorzien van mooie paneeldeuren en nette wand-, en plafondafwerkingen.

Eerste en tweede verdieping: De zelfstandige bovenwoning is te bereiken via een eigen entree met trapopgang. Op de twee verdiepingen erboven, vinden we 1 ruime woonkamer met een open keuken met en eenvoudige inrichting. 3 kamers waarvan 2 hele grote slaapkamers, 1 badkamer en een aparte doucheruimte. Op de tweede verdieping vinden we 3 (slaap)ruimtes en een grote open zolderruimte met heel erg veel bergruimte. Op dit moment kan tevens de bovenwoning gebruik maken van de royale tuin en is een ruim dakterras aanwezig.

Energielabel: Voor Rijksmonumenten is er geen wettelijke verplichting tot het hebben van een energielabel voor de verhuur of verkoop van een gebouw.

Bestemmingsplan: bestemming Centrum-3. Voor informatie over de mogelijkheden maken we graag met u een afspraak om het object te bekijken en te bespreken.

Bijzonderheden: Koper moet bij vernieuwing rekening houden met het voor eigen rekening en risico (laten) uitvoeren van een asbestsanering en noodzakelijke vernieuwing van de daken.

Een werkelijk uniek object voor een zeer aantrekkelijke prijs, kom kijken of dit het pareltje is waar u al langer naar op zoekt bent.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1627
Aantal kamers 13

Woningdetails

Bouwjaar 1627
Woon oppervlakte 403
Inhoud woonhuis 1535

Overige

Perceel oppervlakte 490

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1627
Aantal kamers 13

Woningdetails

Bouwjaar 1627
Woon oppervlakte 403
Inhoud woonhuis 1535

Overige

Perceel oppervlakte 490

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek