Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige locatie dicht bij het centrum van Gemert, op wandelafstand van het kasteel en de markt van de heerlijckheid Gemert ligt deze goed onderhouden vrijstaande woning aan een kindvriendelijk pleintje.
Naast de uitstekende ligging is de woning als gezinswoning ook levensloopbestendig en voor senioren uitstekend geschikt. De woning is op de begane grond voorzien van een slaapkamer, complete badkamer met toilet, bijkeuken, losse toilet, leefkeuken met toegang tot kelder en woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met toilet. Tevens beschikt de woning over een vrijstaande ruime hobby/garage.

Beschrijving begane grond:

De woning is zowel voor om als achterom goed bereikbaar. Via de voordeur komt u binnen in een ruime hal waarin zich de meterkast, een garderobe en de trap bevindt. U kunt vanuit de hal zowel naar de slaapkamer als naar de woonkamer. Aan de ruime slaapkamer grenst een volledig ingerichte badkamer met douche, bad, toilet en wastafelmeubel. Via de badkamer kunt u doorlopen naar een hele handige praktische bijkeuken met nog een
separate gastentoilet. In de bijkeuken is een vaste kast en mogelijkheid voor vriezer en wasmachine met wasdroger. De bijkeuken geeft toegang tot de tuin en tot de leefkeuken.

De leefkeuken beschikt over een eetgedeelte en een hoekvormige keukeninrichting. De keuken heeft een kunststof werkblad, een koelkast, een oven, een magnetron en een 4-pits ceramische kookplaat met afzuigkap. Vanuit de leefkeuken heeft u weer toegang tot de woonkamer en een kelder. De kelderruimte bevat op de begane grond ruimte om voorraad op te slaan. Vanuit die ruimte geeft een ruime trap toegang tot de kelderruimte op menshoogte. De lekkere koele kelder biedt veel extra bergruimte. De woonkamer is afgewerkt met stucwerk wanden en plafonds met stucprofielen rondom de plafondlampen.

Verder geeft de woonkamer toegang via een schuifpui tot de ideale overkapping met mogelijkheid tot een ruime zit. Hierdoor is er volop contact met en toegang tot de tuin. De gehele benedenverdieping is geheel gelijkvloers en voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming. Tevens bevatten alle beneden ruimtes daglicht. De gehele woning is voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met dubbel glas.

Beschrijving eerste etage:

De overloop op de 1e verdieping geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer met toilet. Via een vlizotrap is de 2e verdieping bereikbaar, waar zich een ruime bergzolder bevindt.
De eerste zeer ruime slaapkamer is gesitueerd over de linkse gedeelte van de woning. De slaapkamer beschikt in de volle breedte over inbouwkasten met inloopgedeelte. Tevens heeft deze slaapkamer via de schuifpui toegang tot een balkon, gelegen op het zuiden.
De 2e slaapkamer bevind zich aan de rechterzijde van de woning. De 3e slaapkamer geeft toegang tot de CV ruimte waar ook nog mogelijkheid is voor een waslijn/wasrek en wat opslag.

Beschrijving tweede etage:
Bergzolder

Tuin en hobby/garage:
De privacy biedende achtertuin is op de zonzijde gelegen een heeft een royaal overdekt terras. Het hele terras is belegd met een tegelvloer in cement, en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. De tuin is aan de achterzijde begrenst met een stenen muur met klimop. Aan de linkerzijde van de tuin tot de voortuin is een prachtige volwassen
beukenhaag. De tuin is omheind en aangelegd met een gazon, borders met volwassen beplanting in zowel de achtertuin, de zijtuin en de voortuin.
Gepositioneerd achter de rechterzijde van de woning, grenzend aan een ruime oprit en de achtertuin, bevindt zich een vrijstaande volledig geïsoleerde garage. Deze garage is L-vorming en heeft naast de mogelijkheid om een auto te parkeren, ook ruim plaats voor hobbyruimte en/of fietsen en berging. De garage is vanuit de tuin met een aparte deur toegankelijk en beschikt vanuit de oprit over een oprol garagedeur.

Omgeving:
Werkelijk geweldig en verrassend is de omgeving. De woning bevind zich aan een doodlopend pleintje met een jeu-de-Boele baan en diverse speeltoestellen. De levendige buurtvereniging maakt de buurt extra gezellig voor degene die dit prettig vinden. Het buurtschap grenst aan het werkelijk unieke Gemerts kasteel en de markt maar ook aan de
buitengrens van Gemert zodat het buitengebied om de hoek ligt.

Kortom, een bezichtiging waard.
- Op een geweldige locatie gelegen vrijstaande verrassend ruime woning
- Privacy biedende achtertuin op zonzijde
- Unieke indeling op de begane grond met o.a. slaapkamer en volledige badkamer
- Leefkeuken met toegang tot kelder
- Begane grond voorzien van vloerverwarming
- Goed geïsoleerde en zeer onderhoudsvriendelijk
- Vrijstaande, volledig geïsoleerde garage annex hobbyruimte
- Royale oprit
- Ruim overdekt terras
- Heb je nog vragen, bel ons gerust op 06-17307769


Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- opkoopbeschermingsclausule
- funderingsclausule
- bouwkundige keuringsclausule
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (uitsluitend indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 585
Aantal verdiepingen 0

Overige

BouwjaarCV Atag, 2020
Perceel oppervlakte 405
Eengezinswoning Ja
Ligging opmerking In centrum
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Vloerisolatie, dubbel glas
Aanvaarding opmerking In overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 585
Aantal verdiepingen 0

Overige

BouwjaarCV Atag, 2020
Perceel oppervlakte 405
Eengezinswoning Ja
Ligging opmerking In centrum
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Vloerisolatie, dubbel glas
Aanvaarding opmerking In overleg

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--