Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

UNIEK! Zo’n woning wordt zelden op de woningmarkt aangeboden.

Dit is een eenmalige en bijzonder zeldzame kans die je nu wordt geboden om deze vrijstaande instapklare en energiezuinig woning te verwerven. Het geheel is voorzien van een luxe afwerking en is gelegen op een zonnig perceel van 557m2. De woning beschikt over een inpandige garage, carport
en een extra tuinberging met een ruime overkapping.

Het perceel bevindt zich aan een groenzone, waardoor er vrij uitzicht is. Tevens kun je rekenen op maar liefst 34 zonnepanelen, 4 airco’s en
energielabel A, ideaal!

En dat alles voor een m2 prijs van € 2.551,00.

De woning is goed onderhouden en heeft 5 slaapkamers. Met de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, evenals de moderne afwerking, maken deze woning geschikt voor een breed scala aan woningzoekenden!

EXTRA…...BIJZONDER …….UNIEK,
Door voornoemde extra ruimten op de begane grond is deze woning op eenvoudig wijze tot een afzonderlijk volwaardig gastenverblijf of zorgwoning aan te passen. Tevens is de woning ideaal voor mensen die wonen en werken graag zouden willen combineren.

Nieuwsgierig naar meer? Neem dan contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging met één van onze makelaars en maak kennis met Esrand 46 in Gemert.

Indeling

Woonkamer
De begane grond van dit huis is slim en functioneel ingedeeld. Bij het betreden van de woning komt u in de hal waaraan gelegen een toiletruimte, garderobe en de opgang naar de eerste verdieping. Ook de ruime woonkamer is toegankelijk vanuit de hal. Deze kamer straalt een warme en gezellige sfeer uit. Het grote raam aan de voorzijde van de woonkamer zorgt voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog lichter en ruimer aanvoelt.

Verder bestaat de afwerking uit een tegelvloer met vloerverwarming en lichte wanden waardoor je hier vrijwel direct kunt beginnen met het inrichten van jouw nieuwe woning.

De woonkamer kent ook nog een bijkamer met toegang tot de slaapkamer, badkamer en de trap naar de kelder. 

Keuken
De luxe keuken is geplaatst in een L-opstelling en biedt daarmee voldoende werk- en opbergruimte. Uiteraard ben je voorzien van diverse apparatuur, te noemen een moderne inductiekookplaat, een vaatwasser, een ruime koelkast, oven en stoomoven.

Vanuit de keuken en/of hal kom je in de bijkeuken met veel berg en kastruimte. Vanuit de bijkeuken is een afzonderlijke ruimte bereikbaar met cv-installatie en de witgoedaansluitingen.

Bovenverdieping
Via een open hardhouten trap komt u op de overloop met toegang tot 3 slaapkamers een badkamer en separaat toilet en een vaste inloop-, werk-, bergkast. De slaapkamers zijn ieder van een goed formaat en deze worden ieder voorzien van een fijne hoeveelheid daglicht en zijn afgewerkt met vloerbedekking en lichte, neutrale wanden. 

De badkamer is volledig betegeld in een lichte kleur, voorzien van vloerverwarming en oogt daarmee netjes en verzorgd. De indeling bestaat uit een jetstream ligbad, douchecabine en een badmeubel.

Op de tweede verdieping bevinden zich een voorzolder en een slaapkamer. De slaapkamer op deze verdieping biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en bijbehorende meubels. Daarnaast zorgt de goede lichtinval voor een aangename sfeer.

Tuin
De rondom gelegen tuin is prachtig aangelegd met decoratieve bestrating, mooie plantenborders en sierlijke bomen. Daarnaast zijn er twee overdekte terrassen met ingebouwde verlichting en je kunt rekenen op de nodige privacy aan alle kanten 

Verder beschik je over een bronput en gedeeltelijke sproei-installatie voor het gemak van de tuin. Aan de voorkant vind je nog een carport en een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid voor maar liefst 3 auto's.

Omgeving
De woning is gelegen op een zeer mooie locatie met veel groen aan de voorzijde en een uitstekende ligging ten opzichte van de dorpskern van Gemert. 

Bijzonderheden
- 34 stroomzonnepanelen, 195 WP Momocrystalline, 2011 en 2012;
- 2 omvormers vervangen in 2020 en 2021;
- Inhoud woning: ca. 975 m3;
- Vier airco's in de woning;
- Renovatie dakbedekking (garage, carport, tuinkamer, overkapping en prieel) in 2022;
- Schilderwerk in- en uitwendig in 2022;
- Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer;
- Overstekken, boeiboorden en onderzijden carport, prieel en overkapping zijn afgewerkt met onderhoudsarme en duurzame materiale, zijnde Trespa;
- Hang- en sluitwerk is uitgevoerd in o.a. driepuntsluitingen met politie keurmerk;
- Er is een aansluiting voor 380 volt en glasvezel;
- Er is een bronput voor beregening aanwezig;
- Woning is levensloop gebouwd zonder drempels en brede deuringangen (93 cm);
- Een ophangsysteem in nagenoeg de gehele woning;
- Woning is volledig geïsoleerd. 

De woning heeft een definitief energielabel, te weten A.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 294
Inhoud woonhuis 1091

Overige

Perceel oppervlakte 557
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 294
Inhoud woonhuis 1091

Overige

Perceel oppervlakte 557
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Gemert