Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een prachtige woning – wat een uitstraling!
Deze heerlijke ruime woning is echt de moeite waard om van binnen te komen bekijken.
Deze karaktervolle vrijstaande dijkwoning is gelegen in het buitengebied van Dinteloord en geeft u een werkelijk waar prachtig en weids uitzicht over de landerijen. De woning zal menig doorstromer aanspreken die compact, vrij én rustig wil wonen. De woning is onder andere uitgerust met een sfeervolle woonkamer, meerdere ruime slaapkamers, vaste provisieruimtes, een berging, oprit en een fijne achtertuin. Wacht niet langer en bel ons voor een afspraak en kom langs om deze mooie ruime dijkwoning te bezichtigen!

Bouwjaar : 1938 Woonoppervlakte : ± 157 m²Inhoud: ± 537 m³ Gemeente: Dinteloord Sectie : H Nummers: 524 Grootte : 510 m² - Energielabel -E-
We hebben geprobeerd om alles goed te fotograferen om u een zo goed mogelijk beeld te geven van dit unieke huis en deze unieke locatie.
BEGANE GROND
We betreden de knusse woning via de hal. Bij binnenkomst komen de authentieke details u direct tegemoet. De woning ademt heel veel sfeer uit.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, toilet en het souterrain. Vanuit de woonkamer heb je een mooi uitzicht over de landerijen voor en achter bevindt zich de keuken en ook weer een uniek uitzicht over de landerijen! Als we op het balkon aan de achterzijde staan beleven we de mooie weidse uitzichten.
Met de trap naar beneden heb je toegang tot het souterrain. Hier bevindt zich een hal, een berging, een bijkeuken, een slaapkamer, een voorkamer met open haard. Beneden buiten hebben we een overkapping en een berging en nog een schuur.
Met de trap naar boven hebben we een ruime overloop, op de eerste verdieping hebben we 3 slaapkamers en een badkamer. Op een van de slaapkamers hebben we ook weer een leuk balkon.

Op de tweede verdieping hebben we nog een slaapkamer en een ruime overloop en nog een handige berging.
Het prachtige weidse uitzicht over de landerijen is uniek te noemen en geeft u letterlijk een gevoel van rust en ruimte. U kunt uw auto’s fijn op eigen terrein parkeren. Dinteloord is een landelijk gelegen dorp in de gemeente Steenbergen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en telt ± 5.750 inwoners. Dinteloord is gelegen tussen de vestingstad Willemstad en Steenbergen en kenmerkt zich met een gezellige haven. Er zijn veel fiets– en wandelroutes in de directe omgeving en het dorp ligt kort aan de A17, A59 en A4, waardoor grotere steden goed bereikbaar zijn. Er worden diverse evenementen georganiseerd en er is een rijk verenigingsleven.- Openbaar vervoer- Directe uitvalswegen A17 - A58 - A4- Basisonderwijs- Winkelcentrum- Jachthaven- Verenigingen- Natuur- Aanlegsteiger pleziervaartuigen- Rijksmonumenten

Bel ons kantoor voor een bezichtiging. Koetsenruyter Makelaardij 0167-563301


Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1938
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 157
Aantal verdiepingen 4

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Dijkwoning Ja
Perceel oppervlakte 510
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1938
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 157
Aantal verdiepingen 4

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Dijkwoning Ja
Perceel oppervlakte 510
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.